Artikelen5 voordelen van haarverbetering

5 voordelen van haarverbetering

Bij dunner wordend haar en kaalheid kan de stap naar een haartransplantatie groot zijn. Gelukkig is er een goede tussenoplossing: de haarbehandeling.

Haarverlies, dunner wordend haar en kaalheid komt bij heel veel mensen voor. En niet alleen mannen, maar ook vrouwen hebben er last van. Het kan een geruststellend gevoel geven dat je hierin niet alleen staat. Maar misschien stoor je je er toch dermate aan dat je er graag iets aan wil doen.

De haarbehandeling (receptor) zorgt ervoor dat haaruitval geremd of mogelijk helemaal gestopt wordt zonder grote ingreep. Benieuwd naar wat het inhoudt? Wij hebben 5 voordelen van deze innovatieve haarbehandeling voor je op een rij gezet.

1. Kaalheid tegengaan zonder operatie

Het grootste voordeel van een receptorbehandeling is dat je niet onder het mes hoeft. Het is een niet chirurgische ingreep waarbij groeifactoren door middel van kleine prikjes rond de haarreceptoren worden aangebracht. Dit versterkt op een natuurlijke manier de haargroei en de kwaliteit van het haar.

2. Je haar hoeft niet geschoren te worden

Een ander groot voordeel van receptor is dat je haar niet geschoren hoeft te worden. Vooral voor vrouwen, maar ook voor mannen met wat langer haar is dit natuurlijk heel fijn. Je behoudt je eigen coupe en hoeft niemand te vertellen over de behandeling die je ondergaat.

3. Een receptorbehandeling duurt maar kort

Geen uren in een behandelruimte, een receptorbehandeling haarverbetering is binnen een uurtje gepiept en daarmee een stuk minder intensief dan een haartransplantatie. Wel is het raadzaam om meerdere behandelingen uit te laten voeren voor het beste resultaat. Wij adviseren je hier graag over.

4. Zeer snel herstel

Eigenlijk kunnen we beter zeggen: geen herstel! Je kunt na de behandeling direct de kliniek verlaten en gewoon weer verder gaan met je dagelijkse bezigheden. Wel kan de hoofdhuid op de injectieplaatsen wat gevoelig of gezwollen zijn. Dit trekt normaliter tussen de 48 en 72 uur na de behandeling weer helemaal weg.

5. Receptor maakt uitsluitend gebruik van lichaamseigen stoffen

Een receptor haarbehandeling maakt, in tegenstelling tot veel andere behandelmethodes, enkel gebruik van lichaamseigen stoffen. Voor een haarverbetering behandeling nemen we je bloed af. Hieruit worden de meest belangrijke stoffen (groeifactoren) geïsoleerd en geïnjecteerd in de hoofdhuid. De stof kent geen bijwerkingen en de behandeling is volkomen veilig.

Meer weten over de receptorbehandeling haarverbetering?

Lees meer over de receptorbehandeling op onze website, of neem contact op als je vragen hebt. Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden!

×

Stel direct je vraag

Klik hieronder om WhatsApp te openen.

×