ArtikelenBaardtransplantatie: 6 veelgestelde vragen

Baardtransplantatie: 6 veelgestelde vragen

Snorren en baarden zijn weer helemaal in de mode en zullen dit naar verwachting ook nog wel even blijven. Wil je ook graag een stoere, mannelijke look maar heb je van nature geen mooie volle baard? Dan biedt een baardtransplantatie uitkomst.

In dit artikel bespreken we 6 veelgestelde vragen over een haartransplantatie voor de baard:

1. Wat houdt een baardtransplantatie precies in?
Een baardtransplantatie wordt op dezelfde manier uitgevoerd als een transplantatie van haar op de hoofdhuid. Het hele proces begint met een gratis adviesgesprek. Hierin bespreken we jouw verwachtingen en wat mogelijk is. Bij een haartransplantatie voor je baard wordt het donorhaar gewonnen uit de haarkrans of uit goede stukken van je baard. Baardhaar ziet er net wat anders uit dan hoofdhaar, hier houden we rekening mee bij het uitkiezen van het donorhaar. Na dit proces wordt het donorhaar door middel van NC Technology geprepareerd en vervolgens teruggeplaatst in het baardgebied.

2. Wat zijn de kosten van een baardtransplantatie?
Wat een baardtransplantatie kost hangt heel erg af van het aantal grafts (donorharen) dat geoogst kan worden en van de grootte van het te behandelen gebied. Reken bij een baardtransplantatie op een prijs vanaf € 3.000,-. Dit is inclusief alle voor- en nazorg, een receptor-haarverbetering behandeling en alle verzorgingsproducten die je bij je behandeling ontvangt. 

3. Hoe lang duurt het voor een baardtransplantatie hersteld is?
Een baardtransplantatie is een medische ingreep, en heeft dan ook enige tijd nodig om te herstellen. Wij raden aan om een week na de behandeling vrij te nemen. Hierna zijn de korstjes weg en kun je weer gewoon alles doen. Door onze unieke behandelmethode blijft je haar sterk waardoor het snel na de behandeling zal gaan groeien (binnen 3 tot 4 maanden). 

4. Heeft een baardtransplantatie ook nadelen?
Een haartransplantatie voor je baard wordt uitgevoerd in één dag en is pijnloos. Het te behandelen gebied wordt plaatselijk verdoofd, dus je zult vrijwel geen last van de behandeling hebben. Nadelen van een baardtransplantatie zijn er niet echt, behalve dan dat het ontvangstgebied de eerste dagen gevoelig en wat gezwollen kan zijn en er korstjes ontstaan. Het is heel belangrijk in deze periode niet aan het behandelde gebied te komen, dit kan infecties veroorzaken!

5. Hoe zijn de ervaringen van cliënten die een baardtransplantatie hebben ondergaan?
Naast baardtransplantaties voeren we ook haarverbetering (receptorbehandelingen),wenkbrauwtransplantaties en natuurlijk reguliere haartransplantaties voor mannen en vrouwen uit. De ervaringen van onze cliënten laten het echte verhaal zien achter Beauclinic! Wij zijn dan ook heel blij dat we inmiddels al zoveel mensen hebben kunnen helpen aan een vollere en mooiere haardos, baard of wenkbrauwen. Bekijk de voor en na foto’s van de verschillende behandelingen die we aanbieden en lees hoe onze cliënten hun behandeling ervaren hebben.

6. Ben ik geschikt voor een baardtransplantatie?
Dat is een vraag die we alleen kunnen beantwoorden tijdens een persoonlijk adviesgesprek. We analyseren gratis en vrijblijvend je haargroei en geven je vervolgens persoonlijk advies. Zo weet jij welke mogelijkheden je hebt.

×

Stel direct je vraag

Klik hieronder om WhatsApp te openen.

×