BehandelingenBaardtransplantatie

Baardtransplantatie

Je denkt er misschien niet direct aan, maar een haartransplantatie voor je baard of snor is zeker mogelijk. Wanneer je ontevreden bent met je baardgroei, dan kun je daar wat aan laten doen!

Gratis adviesgesprek

2000+ cliënten geven ons een 9,0!

Jouw haarcoach

We gaan verder dan transplantaties. Als haarcoach helpen we je de beste keuzes te maken.

Eerlijk en realistisch

Met onderbouwd advies en realistische verwachtingen weet je waar je aan toe bent. Wel zo eerlijk.

Inclusief haarverbetering

We combineren haartransplantaties met een haarverbetering. Dit verbetert haargroei en remt uitval.

Baardtransplantatie behandeling

Er kunnen diverse redenen zijn waarom een baardtransplantatie of snortransplantatie gewenst is. Niet iedere man is gezegend met een volle baard. Dit kan genetische aanleg zijn, maar ook door littekens kan baardgroei ontbreken. In enkele gevallen ontbreekt baardgroei zelfs volledig. Een baardtransplantatie biedt in deze gevallen uitkomst.

Hoe verloopt een baardtransplantatie?

In principe verloopt een baard- of snortransplantatie hetzelfde als een transplantatie op de hoofdhuid. Baardhaar ziet er vaak net iets anders uit dan je normale hoofdhaar. De chirurg zoekt bij het uitkiezen van zogenaamde micrografts dan ook naar hoofd- of baardhaar dat qua structuur en kleur de rest van de baard het dichtst benadert. Verder wordt er gelet op de groeirichting zodat de baard er uiteindelijk zo natuurlijk mogelijk uit komt te zien.

De FUE baardtransplantatie

Vandaag de dag is FUE (Follicular Unit Extraction) een van de meest uitgevoerde behandelingen. De grafts (multigrafts en singlegrafts) worden één voor één uit het donorgebied gehaald, zodat er geen strip met huid verwijderd hoeft te worden. Dit maakt de deze methode zeer geschikt voor een haartransplantatie in het gelaat.

Voor wie is een baardtransplantatie geschikt?

Om te bepalen of je geschikt bent voor een baard- of snortransplantatie plannen we altijd een eerste gratis consult met onze arts. Je bespreekt je wensen en aandachtspunten en er is alle tijd voor het stellen van vragen. De arts bespreekt het beoogde resultaat en wijst je op mogelijke risico’s van de behandeling. Op basis van dit gesprek besluit je of je de behandeling wel of niet wilt ondergaan.

Een baardtransplantatie is in principe geschikt voor iedere man die van nature weinig, een onregelmatige of geen baardgroei heeft. Wel moet er een mogelijkheid zijn om grafts vanuit vollere plekken in de baard of op het hoofd te collecteren.

Resultaten haartransplantaties

Hieronder zie je een aantal resultaten die we hebben bereikt bij onze cliënten. Overtuig jezelf! Hier kun jij ook bij staan.

Ben ik geschikt voor een baardtransplantatie?

Dat is de eerste vraag die wij beantwoorden tijdens een adviesgesprek. Niet iedereen is namelijk geschikt voor een haartransplantatie. Alleen als de haarkrans van goede kwaliteit is, is een haartransplantatie van de baard mogelijk. Daarnaast speelt het verwachtingspatroon en de grootte van het ontvangstgebied een grote rol bij een haartransplantatie.

Beauclinic-behandelkamer3
beauclinic haartransplantatie bespreking
Beauclinic-behandelkamer3beauclinic haartransplantatie bespreking

Dit vinden mensen van Beauclinic

Gemiddeld geven cliënten ons een 9,0!

×

Stel direct je vraag

Klik hieronder om WhatsApp te openen.

×