BehandelingenHaartransplantatie vrouwen

Haartransplantatie vrouwen

Vol en sterk haar is een groot schoonheidsideaal. Toch is dit niet voor alle vrouwen weggelegd. Je kunt als vrouw om verschillende redenen last hebben van dunner wordend haar. Bij Beauclinic doen we daar wat aan. Wij creëren je favoriete look met een haartransplantatie.

Gratis adviesgesprek

2000+ cliënten geven ons een 9,0!

Jouw haarcoach

We gaan verder dan transplantaties. Als haarcoach helpen we je de beste keuzes te maken.

Eerlijk en realistisch

Met onderbouwd advies en realistische verwachtingen weet je waar je aan toe bent. Wel zo eerlijk.

Inclusief haarverbetering

We combineren haartransplantaties met een haarverbetering. Dit verbetert haargroei en remt uitval.

Een haartransplantatie voor vrouwen

We weten allemaal dat veel mannen stoeien met kaalheid, maar het aantal vrouwen dat last heeft van haaruitval stijgt nog altijd. Ongeveer 30% van alle vrouwen heeft een vorm van haaruitval. Het is dus niet alleen een ‘mannenprobleem’.

Haaruitval heeft verschillende oorzaken zoals stress, verandering van de hormoonhuishouding of een erfelijke factor. Als de haren helemaal weg zijn, helpt niets meer om ze terug te krijgen. Dan is een haartransplantatie een goede oplossing. We vertellen je graag hoe dat in zijn werk gaat.

Het behandeltraject

Samen met de arts bepaal je hoe jij je haar wilt hebben. In 6 stappen voel jij je weer herboren en kijk je ’s ochtends weer tevreden in de spiegel.

 1. 1
  De aanvraag

  De aanvraag

  Je vraagt makkelijk een adviesgesprek aan via onze website. Deze is gratis en vrijblijvend. Het is mogelijk om deze online te doen, maar je bent ook welkom op een van onze locaties in Nieuwegein, Zoetermeer, Den Bosch of Zwolle. Ook kies je een eigen datum en tijd die uitkomt.

  Meest gestelde vragen

  Dat is de eerste vraag die wij beantwoorden tijdens een adviesgesprek. Niet iedereen is namelijk geschikt voor een haartransplantatie. Alleen als de haarkrans van goede kwaliteit is, is een haartransplantatie mogelijk. Daarnaast speelt het verwachtingspatroon en de grootte van het ontvangstgebied een grote rol bij een haartransplantatie. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Vraag een gratis adviesgesprek aan.
  We hebben locaties in Nieuwegein, Zwolle, Zoetermeer en Den Bosch. Bekijk onze locatiepagina om te kijken welke locatie het beste bereikbaar is voor jou.
  Je wilt alleen behandeld worden bij een kliniek die tot het uiterste gaat om jouw gewenste resultaat te behalen. Het team van Beauclinic zorgt hiervoor. We besteden aandacht aan het esthetische aspect van een haartransplantatie en stippelen een natuurlijke haarlijn uit. Daarbij voorzien we kosteneffectieve behandelingen en nemen we verschillende stappen ondernemen om jouw getransplanteerde haren te beschermen. Bij Beauclinic herstel je sneller van de behandeling en geniet je dus eerder van een natuurlijke look.  Met het ontvangen van het ISO 9001: 2015 kwaliteitskeurmerk tonen we bovendien de kwaliteit aan van onze organisatie. Lees hier meer over wat ons onderscheidt van andere klinieken.
 2. 2
  Adviesgesprek

  Adviesgesprek

  Tijdens het adviesgesprek analyseren we jouw haarprobleem, adviseren we de juiste behandeling en vertellen we je eerlijk welk resultaat je kunt verwachten. Ook bespreken we hoe lang een behandeling duurt, hoeveel behandelingen je nodig hebt of wat de werkwijze van Beauclinic bijzonder geschikt maakt voor jou.

  haartransplantatiespecialist Freek doet een haaranalyse
  Cover voor

  Meest gestelde vragen

  We hebben vier locaties door heel Nederland: Den Bosch, Nieuwegein (hoofdlocatie), Zoetermeer en Zwolle. Doordat we verspreid zitten door het land, kun je vanuit elke locatie makkelijk bij ons terecht.
  Het adviesgesprek wordt gratis aangeboden door Beauclinic.
 3. 3
  De behandeling

  De behandeling

  Behandelingen worden gedaan onder een lokale verdoving. De 1000+ personen die jou voor zijn gegaan ervaren de behandeling doorgaans niet als pijnlijk. Afhankelijk van jouw haarprobleem kiezen we maximaal drie behandelingen. Heb je inhammen of een kruin waar je weer haar wilt hebben, dan is één behandeling vaak genoeg.

  getransplanteerde haren voor haartransplantatie
  haartransplantatie behandeling

  Meest gestelde vragen

  Er zijn enkele zaken om rekeningen mee te houden voor een haartransplantatie. Deze zijn deels persoonlijk en maken we natuurlijk op tijd aan je duidelijk. Benieuwd naar een voorproefje, check dan ons blog: Wat moet ik doen ter voorbereiding op de haartransplantatie?
  Doorgaans wordt de behandeling als niet pijnlijk ervaren. De behandeling is onder lokale verdoving. Alleen het te behandelen gebied wordt verdoofd. In onderstaande video vertelt onze arts Freek over pijn tijdens de behandeling.  
  Een haartransplantatie met onze methode duurt doorgaans acht uur. In deze acht uur worden alle eerst alle haren stuk voor stuk uit het donorgebied gehaald en stuk voor stuk gesorteerd. Daarna worden de kanaaltjes gemaakt waar de haren in moeten worden geïmplanteerd en daarna worden de haren stuk voor stuk geïmplanteerd. Een heel karwei!
  De haren die worden getransplanteerd komen uit de haarkrans. Dit gebied bevat haren die immuun zijn tegen erfelijke haaruitval. Deze immuniteit wordt meegenomen wanneer de haren worden getransplanteerd. Het transplanteren van donorhaar is niet mogelijk.
 4. 4
  Herstelperiode

  Herstelperiode

  Neem altijd een week vrij na je behandeling. Dit geeft je rust aan je hoofd. De korstjes zijn dan ook weg en is er vrijwel niets meer te zien. In het nazorggesprek ontvang je ook antwoorden op al je vragen over sporten, je haar wassen, slapen of hoofddeksels dragen na een haartransplantatie.

  Meest gestelde vragen

  Na de behandeling raden wij aan om een week vrij te nemen. Na een week zijn de korstjes weg en is er vrijwel niets meer te zien. Doordat we bij Beauclinic werken met NC Technology en standaard een haarverbetering combineren met een haartransplantatie, minimaliseren we de kwaliteitsdip van je haren na een behandeling. Hierdoor geniet je sneller van je nieuwe kapsel. Lees meer over het herstel na een haartransplantatie. In onderstaande video vertelt dokter Freek van Beauclinic over de herstelperiode:
  Ja. Alle haren die we implanteren blijven met zekerheid je leven lang groeien. Dit komt omdat ze uit de haarkrans komen. Haren uit dit gebied zijn ongevoelig voor erfelijke haaruitval.
 5. 5
  Gratis nacontrole

  Gratis nacontrole

  Van haar tot haar gaan we voor het meest optimale resultaat. Om deze standaard te blijven garanderen controleren we ons eigen werk en jouw nieuwe haar 1 jaar na de behandeling. Heb je al eerder vragen? Dan kun je natuurlijker sneller bij ons terecht.

  Meest gestelde vragen

  Er zijn een aantal vaste en optionele contactmomenten. Je kunt rekenen op het volgende. Een week na de haartransplantatie word je gebeld door een assistente die het herstel met je doorneemt. Afhankelijk daarvan worden nieuwe (bel)afspraken ingepland. Ook evalueren we ongeveer een jaar na behandeling het resultaat. Tussendoor verbeteren we (optioneel) per 3 maanden je resultaat met haarverbeteringen. Naast deze contactmomenten blijven we na de behandeling ook bereikbaar voor al jouw vragen!
  Dat ligt aan de grootte van het te behandelen gebied. Een volledig kaal hoofd heeft twee tot drie behandelingen nodig. Maar als je alleen inhammen of een kruin hebt waar weer haren moeten komen is vaak één behandeling genoeg. Wanneer je haarverlies doorzet na een behandeling, kan het ook zijn dat na een aantal jaren een nieuwe behandeling gewenst is.

Ervaar een haartransplantatie samen met Amber

Amber koos voor een haartransplantatie bij Beauclinic. In haar vlogs vertelt ze hoe ze dat ervaart. Bekijk hieronder het eerste deel.

Haartransplantatie resultaten

We helpen steeds meer vrouwen met een haartransplantatie. Bekijk de resultaten die we hebben bereikt en overtuig jezelf.

BeforeAfter
BeforeAfter
vrouw met frontale fibroserende alopeciavrouw na haartransplantatie frontale fibroserende alopecia
vrouw met frontale fibroserende alopeciavrouw na haartransplantatie frontale fibroserende alopecia
BeforeAfter
BeforeAfter
BeforeAfter
BeforeAfter
BeforeAfter
BeforeAfter
BeforeAfter
BeforeAfter
BeforeAfter
BeforeAfter
BeforeAfter
BeforeAfter
BeforeAfter
BeforeAfter

Verwachtingspatroon en advies

Anders dan mannen, hebben vrouwen vaker last van diffuse haaruitval, oftewel het verlies van hoofdhaar volgens een bepaald patroon. Het is hierdoor extra belangrijk dat er goed wordt gekeken of een haartransplantatie voor vrouwen de haarsituatie kan verbeteren. Tijdens een adviesgesprek bespreken we gratis en vrijblijvend wat jij kunt verwachten.

haartransplantatie grafts
haartransplantatie personeel
haartransplantatie graftshaartransplantatie personeel

Veelgestelde vragen

Dat is de eerste vraag die wij beantwoorden tijdens een adviesgesprek. Niet iedereen is namelijk geschikt voor een haartransplantatie. Alleen als de haarkrans van goede kwaliteit is, is een haartransplantatie mogelijk. Daarnaast speelt het verwachtingspatroon en de grootte van het ontvangstgebied een grote rol bij een haartransplantatie. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Vraag een gratis adviesgesprek aan.
Heb je een litteken op je hoofd waar geen haren groeien? Dan kunnen we hier mogelijk weer haren naartoe transplanteren. Vooraf moet in ieder geval goed bepaald worden hoe de huid van het litteken is. Tijdens een gratis adviesgesprek bespreken we de mogelijkheden.
Zeker voor vrouwen met lange haren kan het scheren voor een haartransplantatie afschrikwekkend zijn. Bij mannen wordt vaak het hele hoofd geschoren. Bij een haartransplantatie voor vrouwen scheren we enkel een strook haar in het donorgebied (achterkant van het hoofd) waaruit wij de haren ‘oogsten’. Hierdoor vallen de overige haren na de behandeling mooi over het donorgebied. Zo valt het geschoren gebied nauwelijks op. Tijdens een gratis adviesgesprek maken we duidelijk wat jij hierbij kunt verwachten.
Er is geen prijsverschil tussen mannen en vrouwen. De kosten van een haartransplantatie zijn gebaseerd op je huidige haarsituatie en hoeveel haren er getransplanteerd worden. Hoe meer haar er moet worden verplaatst, hoe langer een behandeling duurt. Dat heeft weer impact de investering. Bekijk onze prijzenpagina voor een indicatie. Deze kosten zijn altijd voor het gehele behandeltraject, inclusief voor- en nazorg.
Na de behandeling raden wij aan om een week vrij te nemen. Na een week zijn je korstjes weg en is er vrijwel niets meer te zien. Doordat we bij Beauclinic werken met NC Technology en standaard een haarverbetering combineren met een haartransplantatie, minimaliseren we de kwaliteitsdip van je haren na een behandeling. Hierdoor geniet je sneller van je nieuwe kapsel. Lees meer over het herstel na een haartransplantatie. In onderstaande video vertelt dokter Freek van Beauclinic over de herstelperiode:

Dit vinden mensen ervan

Gemiddeld geven onze cliënten ons een 9,0!

Verder lezen?

×

Stel direct je vraag

Klik hieronder om WhatsApp te openen.

×