BehandelingenHaartransplantatie zonder scheren

Haartransplantatie zonder scheren

Is scheren de reden dat je een haartransplantatie overslaat? Mogelijk kunnen we je bij Beauclinic helpen zonder je kaal te hoeven scheren.

Gratis adviesgesprek

2000+ cliënten geven ons een 9,0!

Jouw haarcoach

We gaan verder dan transplantaties. Als haarcoach helpen we je de beste keuzes te maken.

Eerlijk en realistisch

Met onderbouwd advies en realistische verwachtingen weet je waar je aan toe bent. Wel zo eerlijk.

Inclusief haarverbetering

We combineren haartransplantaties met een haarverbetering. Dit verbetert haargroei en remt uitval.

Een behandeling zonder scheren

De nieuwste haartransplantatietechnieken kennen vele voordelen. Het kaalscheren blijft echter een groot nadeel. Toch is dit niet altijd nodig. Ook zonder het hoofd volledig te scheren, is een haartransplantatie mogelijk. Dit wordt ook wel een haarbesparende haartransplantatie genoemd. Deze behandeling kent echter ook een aantal beperkingen waar we je graag bekend mee maken.

Moet ik voor een behandeling altijd worden kaalgeschoren?

Haarbesparende haartransplantatie

Wanneer de haren voldoende lang zijn op het achterhoofd scheren we maar een gedeelte kaal. We scheren dan op het achterhoofd één of twee stroken waarover het bestaande haar valt. De bestaande lange haren vallen immers als een dakpan over het kaal geschoren gedeelte. Op deze manier zie je niks van het geschoren gedeelte.

Voor vrouwen en mannen

Vrouwen die bij ons komen, worden altijd met een haarbesparende haartransplantatie behandeld. Maar naast vrouwen zijn er ook veel mannen met lang haar die wij op deze manier behandelen. Veel mannen die vanwege hun professionele functie niet al hun haar kunnen afscheren, kunnen kiezen voor haartransplantatie zonder scheren.

Zitten er beperkingen aan haartransplantatie zonder scheren?

Doordat bij een haarbesparende behandeling een kleiner gedeelte van het donorgebied geschoren wordt, kunnen er minder haren worden geoogst. Dit komt omdat het kaal geschoren oppervlak kleiner is dan wanneer het hele achterhoofd wordt geschoren. Daarnaast zijn de haren in het ontvangstgebied nog aanwezig. Het terugplaatsen tussen de bestaande haren is tijdsintensiever dan wanneer het ontvangstgebied helemaal kaal geschoren is.

Een haarbesparende haartransplantatie is meestal beperkt tot 1000 – 1600 grafts. Wanneer het gehele hoofd geschoren wordt, kunnen meestal tussen de 2000 – 3000 grafts worden geoogst.

Resultaten haartransplantaties

Benieuwd naar wat er mogelijk is? Hieronder zie je enkele resultaten van onze haartransplantaties. Overtuig jezelf!

Ben ik geschikt voor een haartransplantatie zonder scheren?

Een behandeling zonder scheren is niet voor iedereen mogelijk. Tijdens een consultgesprek vertellen we je graag of jij een goede kandidaat bent en welke opties je hebt. Dit gesprek is vrijblijvend en kost je niks.

analyse voor de haartransplantatie
Beauclinic_100223_0972
analyse voor de haartransplantatieBeauclinic_100223_0972

Dit vinden mensen van Beauclinic

Gemiddeld geven cliënten ons een 9,0!

×

Stel direct je vraag

Klik hieronder om WhatsApp te openen.

×