BehandelingenHaarverbetering

Haarverbetering

Ervaar de kracht van natuurlijke groeifactoren en zeg vaarwel tegen haaruitval. De behandeling haarverbetering verbetert jouw haargroei. Zie het als een energiedrankje voor je haren!

Boek direct

2000+ cliënten geven ons een 9,0!

Jouw haarcoach

We gaan verder dan transplantaties. Als haarcoach helpen we je de beste keuzes te maken.

Eerlijk en realistisch

Met onderbouwd advies en realistische verwachtingen weet je waar je aan toe bent. Wel zo eerlijk.

Inclusief haarverbetering

We combineren haartransplantaties met een haarverbetering. Dit verbetert haargroei en remt uitval.

Wij snappen de impact van haarverlies

Haar is zoveel meer dan alleen een deel van ons lichaam; het is een deel van onze identiteit, onze uitstraling en hoe we ons voelen over onszelf. Haarverlies kan daardoor flink raken.

Bij Beauclinic denk we verder dan haartransplantaties alleen. De weg naar een goede haarsituatie vraagt om meer dan een medische ingreep. Met haarverbetering verzekeren we dat jij nu én later kunt blijven genieten van je haardos.

man na een haartransplantatie en haarverbetering

Wat is haarverbetering?

Haarverbetering is een baanbrekende methode waarbij we groeifactoren, die van nature in je lichaam voorkomen, direct rondom je haarreceptoren aanbrengen. Dit geeft je haarwortels een boost, waardoor haren langer, dikker en gezonder groeien.

Hoe werkt een haarverbetering?

De haarverbetering-behandeling gebeurt met een lichaamseigen stof die geen bijwerkingen kent. Middels een bloedafname halen wij de meest belangrijke stoffen (groeifactoren) uit het bloed en concentreren deze. Vervolgens worden deze groeifactoren met kleine prikjes rondom de haren in de hoofdhuid gebracht.

Echt nieuw is deze groeibehandeling niet. Soortgelijke behandelingen worden al vele jaren als effectieve medische behandeling op het gebied van sportgeneeskunde en orthopedie toegepast. Op het gebied van haargroei is het wel relatief nieuw. Vooral in Amerika wordt de groei- of receptorbehandeling al veelvuldig tegen haaruitval toegepast.

Behandelen zonder haarverlies

Een groot voordeel is dat je haar niet hoeft te worden geschoren en kan gewoon lang blijven tijdens de behandeling. Haartransplantatie arts Freek van Beauclinic vertelt je graag meer over deze vorm van haarverbetering.

Hoelang duurt een haarbehandeling?

Een haarverbetering is minder intensief dan een haartransplantatie en duurt maximaal een uur. Na de behandeling is er geen hersteltijd, je kunt bijvoorbeeld gewoon weer aan het werk.

Ervaring en veiligheid

Voor een behandeling haarverbetering wordt bloed afgenomen en geïnjecteerd in de hoofdhuid. De kleine prikjes zijn voor de meeste mensen niet heel pijnlijk. Omdat er met lichaamseigen stoffen wordt gewerkt is de behandeling geheel veilig.

Onze behandeling haarverbetering: bewezen effectief!

Onze behandeling voor haarverbetering is een wetenschappelijk bewezen methode. Leest u ook zeker de wetenschappelijke onderbouwing. Vaak merk je na één behandeling al effect, maar het volledige effect is beter over een langere tijd te meten. Voor een optimaal effect van de behandeling adviseren wij om het eerste jaar elk kwartaal een behandeling uit te laten voeren.

Bekijk hieronder een resultaat van een haarverbetering (voor en na).

Cover voor
kapsel man na een receptorbehandeling haarverbetering

Wanneer kiezen voor een haarverbetering behandeling?

De haarverbetering heeft een aantal bewezen positieve effecten. Kies voor een haarverbeteringsbehandeling om:

  • Dunner wordend haar tegengaan
  • Om het resultaat te verbeteren voor of na een haartransplantatie te verbeteren
  • Haren steviger maken
  • Haaruitval remmen
  • Haargroei verbeteren
  • Een betere wondgenezing

Bekijk de ervaring van Ferry met een haarverbetering

(Wetenschappelijke) artikelen over haarverbetering:

Is een haarverbetering nuttig voor mij?

Dat is de vraag die wij beantwoorden tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. We brengen je situatie in kaart en bekijken op een open manier hoe we jou kunnen helpen.

analyse voor de haartransplantatie
new cell technology vital grow
analyse voor de haartransplantatienew cell technology vital grow

Dit vinden mensen van Beauclinic

Gemiddeld geven cliënten ons een 9,0!

×

Stel direct je vraag

Klik hieronder om WhatsApp te openen.

×