BehandelingenWenkbrauwtransplantatie

Wenkbrauwtransplantatie

Je wenkbrauwen zijn zeer bepalend voor het gezicht. Wanneer je bijvoorbeeld last hebt van dunne wenkbrauwen of afwijkingen door littekens, kan dat storend zijn. Met een haartransplantatie kun jij hier iets aan laten doen.

Gratis adviesgesprek

2000+ cliënten geven ons een 9,0!

Jouw haarcoach

We gaan verder dan transplantaties. Als haarcoach helpen we je de beste keuzes te maken.

Eerlijk en realistisch

Met onderbouwd advies en realistische verwachtingen weet je waar je aan toe bent. Wel zo eerlijk.

Inclusief haarverbetering

We combineren haartransplantaties met een haarverbetering. Dit verbetert haargroei en remt uitval.

Wenkbrauwen bepalen het gezicht

Aantrekkelijke wenkbrauwen geven een verzorgde uitstraling. Maar door littekens of door veelvuldig epileren van de wenkbrauw kan het voorkomen dat de vorm van de wenkbrauw verandert. Je hebt dan mogelijk te maken met dunne wenkbrauwen. Soms komt het voor dat zelfs de hele wenkbrauw verdwenen is.

Als je hier last van hebt kan dit veel ongemakken geven. Elke dag ben je in de weer om toch maar een zo mooi mogelijke wenkbrauw te krijgen. Met een potlood of permanente make-up maak je de illusie van een wenkbrauw. Veel tijd en moeite voor iets waar je normaal gesproken helemaal niet mee bezig bent. Je wilt af van die dunne wenkbrauwen en hebt behoefte aan een blijvende oplossing. Goed nieuws, je kunt er iets aan doen!

Blijvende oplossing: wenkbrauwtransplantatie behandeling

Een haartransplantatie naar de wenkbrauwen (ofwel een wenkbrauwtransplantatie) is een blijvende oplossing. Hierbij worden je wenkbrauwen opgevuld met haar. Zo lijken ze niet alleen vol, maar zijn ze dat ook echt. Blijvend. Met een wenkbrauwtransplantatie herstellen en verbeteren we je look en geven je een natuurlijke uitstraling.

Ook als je niet tevreden bent met de vorm van je wenkbrauwen, kun je daar met een wenkbrauwtransplantatie wat aan doen. Zo kun je wenkbrauwen gelijk maken, of je wenkbrauwen in de gewenste vorm brengen.

Kan ik bij Beauclinic terecht voor een wenkbrauwtransplantatie?

De behandeling

Net als bij een haartransplantatie worden bij een wenkbrauwtransplantatie de haartjes uit de haarkrans gehaald. Bij het reconstrueren van je wenkbrauwen worden alleen de enkele haarwortelgroepjes gebruikt. Door deze haren te gebruiken wordt je vorm van de wenkbrauwen zo natuurlijk en mooi mogelijk. Het is hierbij van belang hoe de arts de kanaaltjes maakt waarin de haarwortels worden geïmplanteerd. De schuinte van de kanaaltjes bepaalt immers de groeirichting van je wenkbrauwen. Bij Beauclinic werken ervaren haartransplantatie-artsen van wie je een natuurlijk en professioneel resultaat kunt verwachten.

Met de wenkbrauwbehandeling kunnen wij onder andere de volgende blijvende oplossingen voor je realiseren:

  • Dunne wenkbrauwen voller maken
  • Dikke wenkbrauwen dunner maken
  • Wenkbrauwen gelijk maken
  • Wenkbrauwen in vorm brengen
  • Mooie wenkbrauwen krijgen

Resultaten wenkbrauwtransplantatie

Zie hieronder enkele voorbeelden van een wenkbrauwtransplantatie uitgevoerd door Beauclinic. Voor zowel het opvullen van dunne wenkbrauwen, als het compleet reconstrueren van wenkbrauwen staan wij voor je klaar!

Ben ik geschikt voor een wenkbrauwtransplantatie?

Dat is de eerste vraag die wij beantwoorden tijdens een adviesgesprek. Niet iedereen is namelijk geschikt voor een haartransplantatie van wenkbrauwen. We vertellen je graag vrijblijvend hoe we je kunnen helpen.

Beauclinic-behandelkamer3
beauclinic haartransplantatie bespreking
Beauclinic-behandelkamer3beauclinic haartransplantatie bespreking

Dit vinden mensen van Beauclinic

Gemiddeld geven cliënten ons een 9,0!

×

Stel direct je vraag

Klik hieronder om WhatsApp te openen.

×