ArtikelenDe haartransplantatie van Harmen

De haartransplantatie van Harmen

Onlangs heeft Harmen Bisschop van Tuinen (man van Pauline Wingelaar) een haartransplantatie ondergaan bij Beauclinic. Deze bekende naam uit de realityshow 'Echte Gooische Meisjes' besloot zijn haardos een boost te geven.

En dat deed hij niet alleen. De behandeling is uitgebreid gefilmd voor een aflevering van ‘Echte Gooische Meisjes’, te zien op Videoland (seizoen 3, aflevering 7).

De behandeling van Harmen

De 50-jarige Harmen reisde samen met zijn vrouw, Pauline Wingelaar, naar Nieuwegein, waar Beauclinic-arts Freek Broekhuijse zorgvuldig met hem te werk ging. Samen met zijn assistenten plaatste hij bijna 3.000 zogenaamde grafts (haartjes vanuit de haarkrans op het achterhoofd) nauwkeurig op het hoofd van Harmen. Kijk zelf mee:

Harmen keek uit naar het resultaat, maar was vooral aangenaam verrast door het proces. De behandeldag bij Beauclinic verliep vlot en was zelfs gezellig. De procedure was pijnloos en snel. Het lijkt dan ook erger dan het werkelijk is.

Cover voor
Harmen Bisschop van Tuinen en Pauline Wiggelaar bij beauclinic

Super blij!

Harmen kijkt tevreden terug op de behandeling bij Beauclinic: ”Ik ben nog steeds super blij en heb jullie naam inmiddels al aan een aantal mensen doorgegeven! Mijn haar groeit inmiddels als een dolle!”.

Andere bekende Nederlanders

Veel bekende en nog veel meer onbekende Nederlanders komen jaarlijks naar onze haartransplantatiekliniek. Onder meer Arie Boomsma, Charly Luske, Barry Paf en Gijs Staverman ondergingen ook een haartransplantatie bij Beauclinic.

Meer weten over haartransplanties?

Wil je meer informatie over Beauclinic? Of wil jij Harmen direct achterna? Plan dan jouw gratis adviesgesprek in. We analyseren je haarsituatie en vertellen je vrijblijvend wat de mogelijkheden zijn voor jou.

×

Stel direct je vraag

Klik hieronder om WhatsApp te openen.

×