ArtikelenFeestelijke kapsels voor dunner wordend haar

Feestelijke kapsels voor dunner wordend haar

December is de maand van vieringen, gezelligheid en feestelijke bijeenkomsten. Voor velen van ons is het de tijd om te stralen en er op ons best uit te zien. Als je echter last hebt van dunner wordend haar, kan het kiezen van het perfecte feestkapsel een uitdaging zijn.

Maar maak je geen zorgen, bij Beauclinic begrijpen we de zorgen rondom haar en willen we je helpen om jezelf mooi te voelen, ook nu. In dit artikel vind je enkele tips en ideeën voor feestelijke kapsels, voor zowel mannen als vrouwen.

Dames

1. De elegante bob

Een gestructureerde bob is tijdloos en kan dunner wordend haar voller laten lijken. Voeg een zijdelingse scheiding toe voor extra volume en style het met zachte golven voor een feestelijke touch.

2. De lage chignon

Een lage chignon is een verfijnde keuze voor formele evenementen. Voeg wat textuur toe aan je haar voor extra volume voordat je het vastzet in een lage knot. Maak je feestelijke kapsel af met een sprankelende haarspeld.

3. De glamoureuze pixie cut

Kies je voor kort haar? Een pixie cut kan ook heel glamoureus zijn. Laat je kapper wat lagen toevoegen voor textuur en gebruik haarproducten voor extra glans.

4. Vlechten met twists

Vlechten zijn veelzijdig en kunnen worden aangepast aan verschillende haartypes. Voeg wat twist-elementen toe aan je vlechten voor een speelse en feestelijke uitstraling.

Heren

1. De strakke zijwaartse scheiding

Een strakke zijwaartse scheiding kan een dunner wordende haardos camoufleren. Gebruik wat haarproduct om het haar op zijn plaats te houden en creëer een mooie strakke look.

2. De moderne pompadour

Een pompadour geeft volume aan de bovenkant, waardoor het een uitstekende keuze is voor dunner wordend haar. Style het met wat wax voor een moderne uitstraling.

3. De baard als afleiding

Als je haar dunner wordt, kan een goed onderhouden baard de aandacht afleiden. Zorg ervoor dat de overgang tussen baard en haar vloeiend is.

4. Kort en krachtig

Een kort kapsel, of zelfs de ‘shaven look’, kunnen ook heel elegant zijn. Vraag je kapper om het haar goed kort te houden en gebruik haarproducten voor een verzorgde look.


Tips voor dunner wordend haar

Gebruik volumegevende producten

Kies voor shampoos en conditioners die ontworpen zijn om volume te geven. Deze producten kunnen dun haar een voller uiterlijk geven.

Verrijk je kapsel met haaraccessoires

Haaraccessoires zoals haarspelden, haarbanden en fascinators kunnen niet alleen een feestelijke touch toevoegen, maar ook de aandacht afleiden van dunner wordend haar.

Consulteer een specialist

Wil je graag een duurzame oplossing voor dunner wordend haar of kale plekken? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Dan kijken we samen of je in aanmerking komt voor een haarverbetering behandeling of haartransplantatie

×

Stel direct je vraag

Klik hieronder om WhatsApp te openen.

×