ArtikelenHaarlijn opvullen voor mannen en vrouwen

Haarlijn opvullen voor mannen en vrouwen

Heb je een hoge of terugtrekkende haarlijn? Met een haartransplantatie kan deze worden opgevuld. Zo geef jij jezelf weer de uitstraling die je wilt.

Een terugtrekkende haarlijn is vooral bij mannen een veel voorkomend probleem. Maar ook vrouwen kunnen last hebben van een te hoge haarlijn.

Je zou het misschien niet zeggen, maar de haarlijn heeft veel invloed op jouw uitstraling en de balans in je gelaat. Een terugtrekkende haarlijn maakt het voorhoofd groter waardoor de verhouding met de ogen, neus en mond wat uit balans raakt. Dit hoeft uiteraard geen probleem te zijn, maar wat als je jezelf hier nu elke dag opnieuw aan stoort? Het is belangrijk dat jij je goed voelt over je spiegelbeeld. Blijf dus niet rondlopen met een langdurend gevoel van ontevredenheid. Bij Beauclinic bieden we de oplossing: wij kunnen je haarlijn opvullen met de behandeling NC Technology haartransplantatie. Het grote voordeel van deze behandeling is dat er geen chirurgische ingreep hoeft plaats te vinden.

Haarlijn opvullen met NC Technology en Receptor Haarverbetering

Wij vinden het belangrijk volgens de nieuwste technieken te werken. Daarom maken we gebruik van NC Technology en Haarverbetering bij al onze haartransplantaties, dus ook bij kleinere behandelingen zoals het opvullen van een haarlijn. Het grootste pluspunt van deze technologie is dat we gebruik maken van een speciale groeivloeistof voor de donorharen. De kans dat de implantatie van de haren slaagt stijgt hierdoor aanzienlijk. De haren zijn in vele gevallen zelfs 4 maanden eerder zichtbaar dan bij andere haartransplantatie technieken! Lees meer over NC Technology.

Het resultaat: een permanente mooie haarlijn

Onze ervaring en expertise, gecombineerd met jouw eigen wensen, bepalen hoe ver we jouw haarlijn gaan opvullen. Een behandeling haarlijn verlagen duurt ongeveer acht uur. In deze tijd worden alle haren uit het donorgebied gehaald en gesorteerd. Daarna worden kanaaltjes gemaakt waar de donorharen vervolgens in geïmplanteerd worden. Het resultaat is een mooie volle haarlijn zonder vervelende inhammen! Je hoeft niet bang te zijn dat de haren op termijn weer uit zullen vallen. Omdat de geïmplanteerde haren uit de haarkrans komen blijven ze met zekerheid je leven lang groeien.

Ben ik geschikt voor haartransplantatie?

Dat is de eerste vraag die wij beantwoorden tijdens een adviesgesprek. Niet iedereen is namelijk geschikt voor een haartransplantatie. Alleen als de haarkrans van goede kwaliteit is, is een haartransplantatie mogelijk.

Gratis adviesgesprek haarlijn opvullen

Wil jij graag van je hoge haarlijn af en ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor het inplannen van een gratis adviesgesprek voor haarlijn opvullen.

×

Stel direct je vraag

Klik hieronder om WhatsApp te openen.

×