Haarlijn verlagen

Haarlijn verlagen

Je haarlijn bepaalt voor een groot deel de uitstraling van je gezicht. Helaas is niet iedere man of vrouw gezegend met een een haarlijn die past bij de rest van het gezicht.

Haarlijn verlagen mannen & vrouwen

De stand van de ogen, de grootte van de neus en je voorhoofd bepalen de uitstraling van je haarlijn. Mogelijk vind je dat deze te hoog ligt. Bij Beauclinic hebben wij daarvoor de oplossing: wij kunnen je haarlijn verlagen door middel van een specialistische haartransplantatie. Het grote voordeel van deze behandeling is dat er geen chirurgische ingreep hoeft plaats te vinden.

Haarlijn verlagen met behulp van Vital Grow Technology

Wij maken gebruik van het Vital Grow groeivloeistof bij al onze haartransplantaties. Deze techniek is anders dan andere, omdat we hierbij gebruik maken van een speciale groeivloeistof. Deze vloeistof zorgt ervoor dat de haarwortels uit het donorgebied een enorme boost krijgen. Hierdoor wordt de overlevingskans veel groter. De haren kunnen al 4 maanden eerder zichtbaar zijn in vergelijking met andere haartransplantatie technieken. Lees hier meer over Vital Grow Technology.

Veelgestelde vragen over haargrens verlagen

 • Waarom alleen deze behandelmethode?
  Wij hebben heel bewust gekozen om alleen de nieuwste techniek aan te bieden. Wij werken met de kleinste instrumenten om zowel de haren uit de haarkrans te halen als om de haren weer te implanteren.
 • Is een haartransplantatie blijvend?
  Ja. Alle haren die we implanteren blijven je leven lang groeien. Dit komt omdat ze uit de haarkrans komen.
 • Hoelang duurt een behandeling?
  Een haartransplantatie met onze methode duurt doorgaans acht uur. In deze acht uur worden alle eerst alle haren stuk voor stuk uit het donorgebied gehaald en stuk voor stuk gesorteerd. Daarna worden de kanaaltjes gemaakt waar de haren in moeten worden geïmplanteerd en daarna worden de haren stuk voor stuk geïmplanteerd. Een heel karwei!
 • Hoelang is de herstelperiode?
  Na de behandeling raden wij aan om een week vrij te nemen. Na een week zijn de korstjes weg en is er vrijwel niets meer te zien.

Gratis adviesgesprek haarlijn verlagen

Wil jij graag van je hoge haarlijn af en ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor het inplannen van een gratis adviesgesprek voor haarlijn verlagen.

×

Stel direct je vraag

Klik hieronder om WhatsApp te openen.

×