ArtikelenDe haartransplantatie van Barry Paf

De haartransplantatie van Barry Paf

De Nederlands radio-dj Barry Paf was onlangs bij ons te gast. Niet voor een radioshow maar hij nam plaats op onze behandeltafel in Nieuwegein. De 42-jarige van oorsprong Haaksberger onderging zijn 1e haartransplantatie bij Beauclinic maar zijn 2e in Nederland. “Ik wilde mijn haarlijn aan de voorkant wat herstellen en natuurlijker maken.” Beelden vanuit de radiostudio van 100%NL overtuigden hem om ook de kruin aan te pakken. “Ja, die camerashots waren confronterend en dat zie je bijna elke dag, dus dat begon me te storen!”, aldus Paf.

De energieke DJ die van maandag tot en met donderdag tussen 16:00 en 19:00 uur op 100% NL te horen is, zat in de behandelkamer van Beauclinic eens een keer niet aan de knoppen van de muziek.

“Tijdens de behandeling liet ik het gezellige en vakkundige personeel van Beauclinic de muziek uitkiezen! Populair Top40, Nederlandse meezingers en een tijdje Lounge-muziek om lekker zen te worden, zorgde dat de tijd snel voorbij ging. Hoewel het natuurlijk ging om de ingreep die me echt mee viel en keurig is uitgevoerd, was het bovendien ook erg gezellig met alle assistenten. We hebben veel gelachen!”

Advies voor andere Nederlanders die een haartransplantatie overwegen, heeft Paf ook nog: “Het is goed dat je na afloop wordt opgehaald, want het beetje valium maakt wel wat suf. Het zittend slapen de eerste nacht, vond ik nog het meest lastig! Ik ken meerdere mensen in mijn directe omgeving die me Beauclinic aanraadde en dat snap ik na de behandeling helemaal. Ben erg benieuwd hoe ik er over een klein jaar bij sta!”

Uiteraard gaan we de voor én na-foto’s ook tonen op onze social media kanalen. Wil jij zelf ook meer informatie over een haartransplantatie? Of wil je Barry Baf direct achterna? Plan dan jouw gratis adviesgesprek bij Beauclinic.

×

Stel direct je vraag

Klik hieronder om WhatsApp te openen.

×