ArtikelenHaartransplantatie bij beroemdheden

Haartransplantatie bij beroemdheden

Haartransplantatie verdwijnt steeds meer uit de taboesfeer en wordt ieder jaar populairder. Zo ook bij beroemdheden.

Mede dankzij de huidige, hoogstaande technieken worden haartransplantaties steeds aantrekkelijker. Hierdoor is er geen litteken zichtbaar, het herstelproces is snel en het resultaat aanzienlijk. Ook vele beroemdheden weten hiervan. Met een beroep in de spotlights en waarbij iedereen op hen let, hebben zij deze behandeling ondergaan om de beste versie van zichzelf te zijn. Het is een lange lijst, dus we hebben er een aantal van op een rijtje gezet. Op de ‘before’ en ‘after’ beelden is duidelijk te zien dat zij hebben gekozen voor haartransplantatie.

Haartransplantatie Ronald & Frank de Boer

Voormalig voetballer Ronald de Boer heeft een aantal jaar terug de focus gelegd op zijn inhammen. Hierdoor kreeg hij een meer jeugdige uitstraling. Deze verandering zag je behoorlijk goed wanneer hij op de foto stond samen met zijn tweelingbroer Frank, die ook last had van kaalheid. Daarom heeft ook Frank de Boer onlangs een haartransplantatie ondergaan en is het grote verschil tussen hen verminderd.

Haartransplantatie Charly Luske

Zanger, presentator en acteur Charly Luske wilde iets doen aan zijn hoge haarlijn en koos voor een haartransplantatie.

Haartransplantatie Gijs Staverman

Als radio-dj sta je natuurlijk minder vaak in de spotlight dan je collega’s van tv. Toch koos ook Gijs Staverman voor een haartransplantatie.

Haartransplantatie Wesley Sneijder

Wesley Sneijder had op vroege leeftijd al last van dunner wordend haar.. Hij koos voor de oplossing om haartransplantatie te ondergaan. Niet alleen zijn inhammen, maar ook het middengedeelte is behandeld. Het algehele resultaat is goed zichtbaar, ondanks dat hij altijd een kort kapsel heeft.

Haartransplantatie Arie Boomsma

Televisiepresentator en auteur Arie Boomsma heeft ervoor gekozen zijn haargrens meer naar voren te laten komen. Het is goed te zien dat de hoeveelheid haar aan de voorzijde is toegenomen.

Haartransplantatie Peter van der Vorst

TV presentator Peter van der Vorst had zichtbaar kalende plekken en heeft daarom de behandeling ondergaan. Op de ‘after’ foto is een groot verschil te zien met ‘before’. Een enorme vooruitgang en een natuurlijk resultaat.

Haartransplantatie Ruud Gullit

Ook in het geval van kroeshaar is haartransplantatie mogelijk. Dat bewijst ex-profvoetballer Ruud Gullit. Hij heeft nu minder last van inhammen en een strakke, natuurlijke haarlijn.

Internationale sterren

Ook een groot aantal internationale sterren hecht veel waarde aan een mooie bos met haar. Op de onderstaande foto’s is goed te zien dat Matthew McConaughey en David Beckham een haartransplantatie hebben ondergaan.

Ben ik geschikt voor een haartransplantatie?

Dat is de vraag die wij voor je beantwoorden tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Neem contact op om een gratis afspraak in te plannen.

×

Stel direct je vraag

Klik hieronder om WhatsApp te openen.

×