Haartransplantatie Den Haag

Haartransplantatie Den Haag

Heb jij last van kaalheid? En overweeg je een haartransplantatie in Den Haag te ondergaan? Wij van Beauclinic zijn gespecialiseerd in haartransplantaties en maken gebruik van de beste technieken. Met een centrale ligging is onze kliniek gemakkelijk te bereiken vanuit Den Haag.

Hoe werkt een haartransplantatie?

Uit het donorgebied worden haarzakjes gehaald die op de minder behaarde plekken terug worden geplaatst. Het donorgebied is de haarkrans en dit is onderdeel van de permanente lichaamsbeharing. De getransplanteerde haren blijven dus groeien! Wij maken als enige in Nederland gebruik van het Vital Grow groeivloeistof. Doordat wij gebruik van deze techniek kunnen de haren langer uit het lichaam bewaard worden en dus ook langer overleven. Hierdoor geeft de behandeling ook sneller resultaat.

Haarkliniek Den Haag

Beauclinic heeft meerdere locaties door heel Nederland verspreid. Onze locatie in Rotterdam is vanaf Den Haag binnen een half uur bereikbaar met de auto. Hier kun je bij ons terecht voor een gratis intakegesprek, waarbij je persoonlijk advies van ons ontvangt.

Haartransplantatie Den Haag resultaten

Benieuwd naar de resultaten van haartransplantaties die zijn uitgevoerd bij Beauclinic? De foto’s hieronder liegen er niet om!

De ervaren haartransplantatie artsen van Beauclinic

Bij Beauclinic voeren gespecialiseerde haartransplantatie chirurgen de behandeling uit. Onze haarchirurgen hebben veel ervaring opgedaan. Ons team zorgt ervoor dat iedereen altijd goede zorgt krijgt en dat doen wij al meer dan 8 jaar.

Waarom je haartransplantatie laten doen door een specialist van Beauclinic?

  • Levenslange zekerheid op je haartransplantatie
  • Centraal in Nederland met meerdere (consult)locaties
  • Wij combineren als eerste kliniek in Nederland het Vital Grow groeivloeistof met een haartransplantatie. Door deze techniek worden de haarwortels beter intact gehouden.
  • Gratis nacontrole
  • Gehele behandeling door gespecialiseerde arts

Gratis afspraak haartransplantatie

Ben jij klaar om je haren terug te krijgen? Kom meer te weten over haartransplantatie in een gratis intakegesprek. Plan een gratis afspraak met een van onze specialisten.

×

Stel direct je vraag

Klik hieronder om WhatsApp te openen.

×