ArtikelenDe haartransplantatie van Gijs Staverman

De haartransplantatie van Gijs Staverman

Na maanden twijfelen heeft Gijs Staverman dan toch de stap genomen en een haartransplantatie ondergaan bij Beauclinic.

Als radio-dj sta je natuurlijk minder vaak in de spotlight dan je collega’s van tv. Maar dat wil zeker niet zeggen dat uiterlijk daarom niet belangrijk is. NPO Radio 2 dj Gijs Staverman hecht veel waarde aan zijn kapsel, en merkte de laatste jaren dat zijn haar een stuk dunner was geworden.

‘Als je ouder wordt vinden er veranderingen plaats waar je tegenwoordig echt iets aan kan laten doen, en dat wilde ik dan ook graag’, vertelt Gijs op zijn Instagram pagina. ‘Het is niet dat je nieuw haar krijgt. Het is je eigen haar dat op een andere plek op je hoofd worden ingeplant, dit allemaal onder de bezielende leiding en professionele zorg van de mensen van Beauclinic. Afgelopen vrijdag was het dan zover. Natuurlijk zag ik een beetje tegenop, maar wat viel het mee!’

Steeds meer bekende Nederlanders kiezen voor haartransplantatie

Wij zijn blij met de openheid van Gijs. Steeds vaker vertellen bekende Nederlanders, waaronder Charly Luske en Arie Boomsma, openlijk over hun ervaringen om anderen te inspireren. Deze mannen laat zien dat een haartransplantatie niets is om je voor te schamen, je er niet tegenop hoeft te zien en dat het resultaat je zelfvertrouwen een flinke boost geeft. Het duurt natuurlijk nog even voordat Gijs zijn bekende blonde lokken weer terug heeft, maar ook zijn ‘shaved look’ is door zijn volgers positief ontvangen!

voorbereiding van de haartransplantatie van Gijs Staverman

Hoe gaat een haartransplantatie in zijn werk?

Tijdens een haartransplantatie worden gezonde haarfollikels (grafts) van één plek verplaatst naar het gebied waar de haren dun of kaal zijn als gevolg van het hormoon DHT. Bij een haartransplantatie kunnen enkele honderden tot enkele duizenden haarfollikels (grafts) worden verplaatst. Dit aantal is afhankelijk van hoeveelheid haar dat er beschikbaar is in het donorgebied en hoeveel haar er nodig is om de kalende gebieden te vullen. Elke haarfollikel die uit het donorgebied wordt gehaald, wordt zorgvuldig getransplanteerd in de hoofdhuid van het ontvangstgebied. Het nieuw getransplanteerde haar is zo geplaatst dat het de natuurlijke groei van de haarlijn volgt. Zo wordt een volledig natuurlijk ogend resultaat behaald.

FUE methode

Bij Beauclinic maken we gebruik van de FUE methode, waarbij de donorharen een voor een uit de haarkrans gehaald worden. Hierdoor zijn er na de behandeling geen littekens te zien. Bij Gijs hebben we het donorhaar gebruikt om zijn haarlijn aan de voorkant, inhammen en kruin weer mooi op te vullen.

Meer weten over de behandeling?

Heeft Gijs jou overtuigd van de mogelijkheden van een haartransplantatie? En wil je laten controleren of je hiervoor in aanmerking komt? Wij beantwoorden al je vragen in een adviesgesprek.

×

Stel direct je vraag

Klik hieronder om WhatsApp te openen.

×