ArtikelenHoe duur is een haartransplantatie? Factoren die de prijs bepalen

Hoe duur is een haartransplantatie? Factoren die de prijs bepalen

Hoe duur is een haartransplantatie? Een vraag die we vaak krijgen. Logisch, want de hoogte van de kosten bepalen grotendeels of een haartransplantatie voor jou haalbaar is.

De eerste vraag is natuurlijk: wat is duur voor jou? Dit hangt van een aantal factoren af, zoals wat je te besteden hebt en wat een haartransplantatie jou waard is. Bij Beauclinic zijn we heel transparant over de kosten die we in rekening brengen. We vertellen je graag welke factoren de prijs van een haartransplantatie bepalen, zodat jij goed geïnformeerd een keuze kunt maken.

Factor 1: de behandeling en het te behandelen gebied

Hoe duur een haartransplantatie is, hangt allereerst af van het soort behandeling. Je bent het voordeligst uit met de receptor haarverbetering behandeling. Dit is een behandeling die ervoor zorgt dat haaruitval wordt afgeremd of mogelijk helemaal wordt gestopt. Is een haartransplantatie voor jou de enige optie? Dan wordt er qua prijzen onderscheid gemaakt in het te behandelen gebied. Hoe groter dit gebied, hoe duurder een haartransplantatie is. Zo zijn de kosten voor een wenkbrauwtransplantatie of baardtransplantatie bijvoorbeeld lager dan voor de behandeling van een volledig kale kruin. 

Factor 2: het benodigde aantal grafts

Een andere belangrijke factor die van invloed is op de prijs van een haartransplantatie, is het aantal grafts dat geoogst kan worden. Een graft is een haarzakje dat op je hoofd groeit. Hoeveel haren een graft bevat is per persoon verschillend. Bij de een bevat een haarzakje maar een enkele haar, bij de ander kunnen hier wel vier haren uit groeien. Hoeveel grafts er geoogst kunnen worden, (en dus ook hoe duur de haartransplantatie zal zijn) is dus heel persoonlijk! Lees ook: hoeveel haren zijn er nodig voor een goede haartransplantatie?

Factor 3: bewezen deskundigheid en all-in tarieven

Ga zoeken op Google en je vindt waarschijnlijk wel een aantal klinieken die een haartransplantatie voordeliger aanbieden. Realiseer je dan wel dat het heel belangrijk is om vooraf te controleren met wie je te maken hebt. Eindigen met een mislukte haartransplantatie kost je uiteindelijk veel meer dan alleen geld! Check ook of er geen verborgen kosten zijn die pas achteraf in rekening worden gebracht. 

Bij Beauclinic werken we alleen met zeer ervaren en deskundige artsen en medewerkers. Wij vinden goede zorg en transparantie heel belangrijk. We werken dan ook alleen met all-in tarieven, waarbij alle voor- en nazorg, verzorgingsproducten, gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van haartransplantatie en een levenslange garantie inbegrepen zijn. Lees ook: waarom Beauclinic?

Hoe duur is een haartransplantatie? Een overzicht van de prijzen

Je weet nu welke factoren van invloed zijn op onze tarieven. Kijk voor een indicatie van de mogelijke kosten op het prijzen overzicht. Hoe duur jouw behandeling uiteindelijk wordt, zal besproken worden in een gratis adviesgesprek

×

Stel direct je vraag

Klik hieronder om WhatsApp te openen.

×