Haartransplantatie inhammen

Haartransplantatie inhammen

Inhammen opvullen bij mannen & vrouwen

Heb jij last van inhammen en wil je hier graag vanaf? Bij Beauclinic hebben wij hiervoor de oplossing: haartransplantatie. Ons team kan er middels de haartransplantatie in combinatie met Vital Grow Technology ervoor zorgen dat de inhammen worden verkleind en mooi worden opgevuld tot een natuurlijke haarlijn. Naast mannen kunnen vrouwen ook last krijgen van inhammen.

Hoe werkt het opvullen van inhammen?

Bij het opvullen van de inhammen worden simpelweg haarzakjes verplaatst uit de haarkrans naar de inhammen. Er worden haren uit het haarkrans gebied gehaald, omdat deze immuun zijn tegen haaruitval. Daarom kunnen wij beloven dat het getransplanteerde haar levenslang blijft groeien.

Wat zijn de voordelen van haartransplantatie inhammen met Vital Grow Technology?

De voordelen van de haartransplantatie in combinatie met Vital Grow groeivloeistof zijn onder andere dat de haren langer uit het lichaam bewaard kunnen worden en langer overleven. Hierdoor geeft de behandeling ook sneller resultaat. De cliënt heeft dus eerder resultaat na de haartransplantatie.

Resultaten haartransplantatie inhammen

Bekijk hieronder enkele resultaten die we hebben bereikt bij mannen met inhammen.

Veelgestelde vragen over haartransplantatie inhammen

Wij zien vaak bepaalde vragen terugkomen over haartransplantatie inhammen. Daarom hebben we de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet:

  • Doet een haartransplantatie inhammen pijn?
    Doorgaans wordt de behandeling als niet pijnlijk ervaren. De behandeling is onder lokale verdoving. Alleen het te behandelen gebied wordt verdoofd.
  • Waar komen de nieuwe haar vandaan?
    De haren die worden getransplanteerd komen uit de haarkrans. Dit gebied bevat haren die immuun zijn tegen erfelijke haaruitval. Deze immuniteit wordt meegenomen wanneer de haren worden getransplanteerd.
  • Is een haartransplantatie inhammen blijvend?
    Ja. Alle haren die we implanteren blijven met zekerheid je leven lang groeien. Dit komt omdat ze uit de haarkrans komen.

Gratis afspraak haartransplantatie inhammen

Wil jij ook van je inhammen af? Maak dan een gratis afspraak met één van onze specialisten, dan bespreken we samen de mogelijkheden van haartransplantatie inhammen.

×

Stel direct je vraag

Klik hieronder om WhatsApp te openen.

×