ArtikelenDe haartransplantatie van Jaap Jongbloed

De haartransplantatie van Jaap Jongbloed

Onlangs onderging televisiepresentator Jaap Jongbloed een haartransplantatie bij Beauclinic. De televisieman van o.a. Het Mooiste Meisje van de Klas (nu te zien op NPO), investeerde met de behandeling in zijn uiterlijk.

Jaap heeft een goede reden voor de haartransplantatie: “Een camerashot van mijn achterhoofd met een kalende plek, maar met name het feit dat ik me meer en meer stoorde over de groter wordende inhammen, waren de reden voor deze stap.”

De behandeling van Jaap

De 66-jarige Jongbloed kwam samen met zijn vrouw Inge Baken naar Nieuwegein, waar Beauclinic-arts Freek Broekhuijse hem zorgvuldig onder handen nam. In samenwerking met zijn assistenten werden bij Jongbloed bijna 3.000 zogenaamde grafts (haartjes vanuit de haarkrans op het achterhoofd) met precisie op zijn hoofd geplaatst.

Cover voor
Cover voor

“Ik ben benieuwd naar het resultaat over een aantal maanden, maar de weg er naar toe was boven verwachting. De behandeldag bij Beauclinic was soepel en bovendien ook heel gezellig. Het ging pijnloos en snel.” Op de vraag wat er minder was, reageert Jongbloed kort maar krachtig: “Nou, ik heb geen pijn gehad dus het was top. Het enige dat valt op te merken, is de eerste paar nachten ná de behandeling waarin je op je rug moet slapen. Dat viel me erg tegen. Dus in plaats van mogelijk wakker liggen vóór de behandeling, was dat bij mij meer erna!”.

Tot slot geeft Jongbloed aan dat de ingreep voor hem -en mogelijk ook andere Nederlanders- erger voorkomt. “Voordat het de buitenwereld echt gaat opvallen, vond ik het fijn dat ik nu al deze stap kon nemen om weer wat dikker haar te krijgen.

Andere bekende Nederlanders

Veel bekende en nog veel meer onbekende Nederlanders komen jaarlijks naar onze haartransplantatiekliniek. In het verleden ondergingen onder meer Arie Boomsma, Charly Luske, Barry Paf en Gijs Staverman ook een haartransplantatie bij Beauclinic.

Meer weten over haartransplanties?

Wil je meer informatie over Beauclinic? Of wil jij Jaap Jongbloed direct achterna? Plan dan jouw gratis adviesgesprek in. We analyseren je haarsituatie en vertellen je vrijblijvend wat de mogelijkheden zijn voor jou.

×

Stel direct je vraag

Klik hieronder om WhatsApp te openen.

×