ArtikelenDe haartransplantatie van Juvat Westendorp

De haartransplantatie van Juvat Westendorp

De Nederlandse acteur en choreograaf Juvat Westendorp heeft zijn haardos een boost gegeven met een haartransplantatie bij Beauclinic.

Juvat Westendorp is geboren op 25 oktober 1989 in Den Haag. Hij is vooral bekend geworden door zijn deelname aan verschillende dansprogramma’s op televisie, zoals So You Think You Can Dance en Dance Dance Dance. Naast zijn televisiewerk heeft Westendorp ook een succesvolle carrière opgebouwd als choreograaf en is hij een veelgevraagde dansdocent. Onlangs heeft hij bij Beauclinic een haartransplantatie ondergaan en daar vertelt hij open over.

Juvat over zijn haartransplantatie

Ik heb altijd lange haren gehad en dacht dat dat voor altijd zou zijn. Helaas tikt de tijd voor mij ook door en begon ik een paar jaar geleden steeds meer haren te verliezen. Ik heb werk op beeld en ook daar begon je het steeds meer te zien. Waar anderen het misschien nog niet helemaal door hadden begon ik me er steeds meer aan te ergeren. Ik denk dat veel mannen het met me eens zijn dat het stiekem toch wel wat met je doet. Toen heb ik de knoop doorgehakt en gezegd, “ik wil mijn haren terug” !

Ik heb in 20 jaar tijd niemand aan mijn haren laten zitten dan bij mijn vaste kapper dus ik was vastberaden om de ingreep pas te doen als ik me helemaal senang voelde bij een partij.

Na veel marktonderzoek en navraag bij vrienden die het ook hadden gedaan kwam ik uit bij Beauclinic Nederland.  Geen gedoe in het buitenland, schone faciliteiten maar vooral ook een goed gevoel erbij. Na het intake gesprek was ik om, dit is de plek waar ik het wil doen.

Nog voor de behandeling ben ik vriendelijk gebeld of ik me goed voelde en of ik alles goed had doorgenomen. Op de dag van de behandeling werd ik vriendelijk ontvangen door de receptioniste en al vrij gauw door een zuster begeleid naar de behandelkamer waar alles me nog eens “haarfijn” werd uitgelegd.

Cover voor
Cover voor

De behandeling kon niet beter verlopen, ik heb totaal geen pijn ervaren, er werd continue aan me gevraagd of ik me nog goed voelde of dat ik extra verdoving erbij wou hebben. De meiden die me hielpen waren ontzettend vriendelijk. Ik denk dat ik in heel 2023 nog niet zo hard heb gelachen als tijdens mijn behandeling, en dat is een heel goed teken.De arts heeft de incisies gemaakt en de zusters hebben daarna de haren weer teruggeplaatst. Hoewel ik daar 8 uur heb gelegen vloog de tijd voor mij voorbij omdat ik me zo op mijn gemak heb gevoeld.

Ook in de week na de behandeling ben ik pijnvrij geweest en na een paar dagen was ik alweer meetings aan het plannen buiten de deur. Nu ben ik 3 weken verder en ik ben zo ontzettend blij met mijn nieuwe kapsel. Kort kan dus blijkbaar ook!

Als ik terugkijk naar deze periode had ik de behandeling nergens anders willen doen dan bij Beauclinic. De professionaliteit, goede oprechte zorg maar ook de warmte van het bedrijf en het contact onderling maakten er een complete ervaring van.

Teamwork makes the dream work!

Groet Juvat

Beleef zelf de behandeling van Juvat!

Andere bekende Nederlanders

Juvat hoort bij een groeiende groep mannen die open is over zijn haaruitval. We trots en blij dat bekende mannen als Juvat, maar ook Charly Luske, Gijs Staverman en Arie Boomsma, hieraan bijdragen. We hoeven ons niet te schamen voor dunner wordend haar. Bovendien zijn er mogelijkheden om het te verhelpen. Met een haartransplantie krijg je jouw zelfvertrouwen terug!

Meer weten over haartransplanties?

Ben jij geïnspireerd door het verhaal van Juvat? Of wil je meer informatie over Beauclinic? Plan dan jouw gratis adviesgesprek in. We analyseren je haarsituatie en vertellen je vrijblijvend wat de mogelijkheden zijn voor jou.

×

Stel direct je vraag

Klik hieronder om WhatsApp te openen.

×