Haartransplantatie Utrecht

Haartransplantatie Utrecht

Heb je last van haaruitval? En overweeg je een haartransplantatie in Utrecht te ondergaan? Met meerdere vestigingen en een centrale ligging bereik je Beauclinic makkelijk vanuit Utrecht.

Last van (beginnende) kaalheid?

Kaalheid is een aandoening die voor onzekerheid kan zorgen, zowel bij mannen als bij vrouwen. Nu zijn er allerlei middeltjes op de markt die dit zouden moeten tegengaan, zoals shampoo’s en medicijnen zonder doktersrecept. Helaas zullen deze producten je haren niet doen terug laten komen. Het enige waarvan vaststaat dat het voor nieuwe haren zal zorgen, is een haartransplantatie. Twijfel je over het ondergaan van een haartransplantatie? Wij ontnemen je graag deze twijfel tijdens een gratis adviesgesprek.

Hoe werkt een haartransplantatie precies?

Om een nieuwe bos met haar te krijgen dienen er eerst haarzakjes (ook wel grafts genoemd) verzameld te worden. Hiervoor gebruiken we het donorgebied ‘de haarkrans’. De haarkrans is onderdeel van de permanente lichaamsbeharing, waardoor je nieuwe haren dus door zullen blijven groeien.Als enige in Nederland maken wij gebruik van een speciale haartransplantatie techniek: het Vital Grow groeivloeistof. Door deze techniek kunnen de haren langer uit het lichaam bewaard worden en dus ook langer overleven. Ook zorgt deze behandelmethode voor een sneller resultaat.

Haarkliniek Utrecht

Beauclinic heeft meerdere locaties verspreid door heel Nederland. Vanaf Utrecht is onze haarkliniek in Nieuwegein het dichtstbijzijnde. Op deze locatie worden ook daadwerkelijk de behandelingen uitgevoerd. Vanaf Utrecht ben je met de auto in een kleine twintig minuten bij onze haarkliniek.

Haartransplantatie Utrecht resultaten

Benieuwd naar de resultaten van haartransplantaties die zijn uitgevoerd bij Beauclinic? De foto’s hieronder liegen er niet om!

Rico, één van onze cliënten, heeft het gehele proces van begin tot eind gefilmd. Benieuwd naar zijn verhaal? Bekijk de haartransplantatie van Rico:

De ervaren haartransplantatie artsen van Beauclinic

Bij Beauclinic voeren gespecialiseerde haartransplantatie chirurgen de behandeling uit. Onze haarchirurgen hebben veel ervaring opgedaan. Ons team zorgt ervoor dat iedereen altijd goede zorgt krijgt en dat doen wij al meer dan 8 jaar.

Waarom je haartransplantatie laten doen door een specialist van Beauclinic?

  • Levenslange zekerheid op je haartransplantatie
  • Centraal in Nederland met altijd een (consult)locatie in de buurt
  • Wij combineren als eerste kliniek in Nederland het Vital Grow groeivloeistof met een haartransplantatie. Door deze techniek worden de haarwortels beter intact gehouden.
  • Gratis nacontrole
  • Gehele behandeling door gespecialiseerde arts

Gratis consult haartransplantatie Utrecht

Ben jij klaar om je haren terug te krijgen? Kom meer te weten over haartransplantatie in een gratis intakegesprek. Plan een gratis afspraak met één van onze specialisten.

×

Stel direct je vraag

Klik hieronder om WhatsApp te openen.

×