HaartransplantatieBekende Nederlanders

Haartransplantaties bekende Nederlanders

Beauclinic heeft meerdere bekende Nederlanders geholpen met een haartransplantatie, waaronder Arie Boomsa, Charly Luske, Gijs Staverman en Jaap Jongbloed.

Arie Boomsma

Arie stoorde zich steeds vaker aan zijn dunner wordende haar. Daar wilde hij iets aan doen. Hij vertelt open en eerlijk over zijn behandeling bij Beauclinic.

De haartransplantatie van Arie Boomsma
haartransplantatie Arie Boomsma voor zijn kalende kruin

Charly Luske

Ook Charly doorbreekt het taboe door open over zijn haarsituatie te praten. Hij ergerde zich steeds meer aan zijn haarlijn en koos voor een haartransplantatie van Beauclinic.

De haartransplantatie van Charly Luske
Cover voor

Gijs Staverman

Als radio-dj sta je natuurlijk minder vaak in de spotlight dan je collega’s van tv. Toch wilde Gijs graag iets doen aan zijn dunner wordende haar.

De haartransplantatie van Gijs Staverman
de haartransplantatie van gijs staverman

Cover voor

Barry Paf

Ook radio-dj Barry Paf koos voor een haartransplantatie bij Beauclinic. Beelden vanuit de radiostudio van 100%NL overtuigden hem om o.a. zijn kruin aan te pakken.

De haartransplantatie van Barry Paf

Jaap Jongbloed

Televisiepresentator Jaap Jongbloed (van o.a. Het Mooiste Meisje van de Klas) had last van een kalende kruin en groter wordende inhammen. Hij kwam bij Beauclinic voor een oplossing.

De haartransplantatie van Jaap Jongbloed
Cover voor

Cover voor

Juvat Westendorp

Nederlandse acteur en choreograaf Juvat Westendorp heeft bij Beauclinic zijn haardos een boost gegeven met een haartransplantatie.

De haartransplantatie van Juvat Westendorp

Harmen Bisschop van Tuinen

Harmen is de man van Pauline Wingelaar. Deze bekende naam uit de realityshow ‘Echte Gooische Meisjes’ besloot zijn haardos een boost te geven bij Beauclinic.

De haartransplantatie van Harmen
Harmen Bisschop van Tuinen en Pauline Wiggelaar bij beauclinic

Meer weten?

We behandelen niet alleen bekende Nederlanders natuurlijk! Wil jij je haarsituatie verbeteren? Dan vertellen we je graag meer over de mogelijkheden. Bekijk op deze pagina alle haartransplantatie behandelingen.

Lees ook de ervaringen van andere cliënten

Naast Arie, Gijs en Charly is de gemiddelde cliënt ook erg blij met onze dienstverlening!

×

Stel direct je vraag

Klik hieronder om WhatsApp te openen.

×