HaartransplantatieNC Technology

NC Technology

Bij al onze haartransplantatie behandelingen maken wij gebruiken van NC Technology. Met deze techniek beschermen we de haarwortels tijdens de haartransplantatie. Hierdoor behouden ze hun kwaliteit en geniet jij sneller van je nieuwe haren.

NC Technology

Anders dan bij de standaard techniek worden de haarwortels uit het donorgebied niet in fysiologische zoutoplossing (NaCl), maar in een speciaal daarvoor ontwikkeld groeivloeistof bewaard. Deze groeivloeistof zorgt ervoor dat de haarwortels een enorme boost krijgen en daardoor een veel grotere overlevingskans hebben. Hierdoor groeien de haren in tegenstelling tot de standaardtechniek beter door na een haartransplantatie. Zo kunnen de haren al 4 maanden eerder zichtbaar zijn. Bovendien is het percentage haren dat succesvol weer gaat groeien significant hoger dan wanneer de NC Technology niet wordt toegepast.

Hoe ging het vroeger?

Nadat de haarwortels uit het donorgebied waren verwijderd, werden deze om uitdroging te voorkomen in een petrischaaltje met fysiologische zoutoplossing (NaCl) gelegd. De haren die uit het donorgebied werden gehaald, moesten enkele uren buiten het lichaam overleven om daarna weer geïmplanteerd te worden in het ontvangstgebied. Haarwortels verzwakken echter zeer snel wanneer ze buiten het lichaam zijn. Na het implanteren vielen de haren na 3 weken bijna allemaal uit. De nieuwe haren werden pas na 4 maanden zichtbaar.

Een optimale haargroei

De afgelopen jaren zijn de haartransplantatie-technieken steeds verder verbeterd. De instrumenten die gebruikt worden om een haartransplantatie uit te voeren, worden steeds kleiner en preciezer. Bovendien zijn de technieken om haren te oogsten en te implanteren steeds verder geoptimaliseerd. Hierdoor zijn de resultaten zo natuurlijk geworden dat je de nieuwe haren niet meer kunt herkennen tussen bestaande haren. Een gevolg van kleinere instrumenten is echter dat haarwortels sneller kunnen beschadigen.

Door toepassing van de NC Technology wordt het mogelijk om haarwortels beter intact te houden. Dit zorgt voor een optimale haargroei na de implantatie. Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met een haartransplantatie? Tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek vertellen we je graag wat we bij jou kunnen bereiken.