ArtikelenHairstyling tips voor dunner wordend haar

Hairstyling tips voor dunner wordend haar

In deze drie video’s zie je dé tips en tricks wanneer je als man last hebt van dunner wordend haar. Kort maar krachtig wordt uitgelegd hoe je direct meer volume krijgt en het haar vol lijkt.

Een volle bos met dunner wordend haar

Een befaamde barber uit New York deelt in deze video zijn gouden tips, van de juiste manier van haren wassen tot de beste stylingproducten. Met een paar simpele trucs vertelt hij in deze 2,5 minuut durende video hoe je met dunner wordend haar toch een volle bos kunt creëren. Het begint allemaal al bij het wassen van het haar benadrukt hij. De volgende stap is het kapsel voor dun haar, laat het zo knippen dat de zijkanten wat korter zijn, het dunner wordende haar aan de bovenkant oogt direct voller. Eindig met even snel föhnen voor meer volume en breng het in model met een matte pasta.

Haarproducten voor meer volume

Allemaal heel handige tips, maar hoe gebruik je nu die haarproducten voor meer volume? Bekijk deze video en zo wordt in één klap duidelijk; pasta’s en wax gebruik je op droog haar, gel in nat haar en met droogshampoo en de juiste manier van föhnen heb je een volume-boost waar je ‘U’ tegen zegt.

Haar dikker doen lijken

In dit rijtje mag deze video niet ontbreken. Een goed bewaard geheim van vele hairprofessionals, sterren, maar ook de mensen om jou heen. Een haarpoeder met vezels die zich aan de haren hechten om zo elke individuele haar direct dikker te doen lijken. ‘Toppik’ is hier een goed voorbeeld van. Strooi het poeder op plekken waar het haar dunner wordt en het haar ziet er vele malen voller uit.

×

Stel direct je vraag

Klik hieronder om WhatsApp te openen.

×