ArtikelenDe oplossing voor een kalende kruin

De oplossing voor een kalende kruin

Ervaar je dunner wordend haar op je kruin? Dit is een veelvoorkomend probleem onder mannen, vaak veroorzaakt door erfelijke factoren. De kruin is een gebruikelijke plek waar haarverlies in een vroeg stadium zichtbaar wordt. Ontdek wat je hieraan kunt doen.

De kruin is vaak een van de eerste plekken waarin haarverlies en kaalheid zichtbaar wordt. Veel mensen ervaren hier ongemak door, zoals een afname van zelfvertrouwen en een verminderd gevoel van eigenwaarde. Gelukkig hoef je niet te lijden onder haarverlies. Er is namelijk echt iets aan te doen! Bij Beauclinic begrijpen we de impact hiervan en bieden we op maat gemaakte oplossingen om je natuurlijke haargroei te herstellen.

Een complete behandeling voor het beste resultaat

Wij streven altijd naar een optimale combinatie van behandelingen, afgestemd op de individuele behoeften van onze cliënten. Op de foto’s zie je het resultaat van een combinatie van haarverbetering, een haartransplantatie en medicatie.

Voor en na een kalende kruin

BeforeAfter
BeforeAfter
BeforeAfter
BeforeAfter

Met haarverbetering wordt de haargroei gestimuleerd door gebruik te maken van bloedplasma, dat verrijkt is met groeifactoren. De haartransplantatie, uitgevoerd door onze ervaren chirurgen, zorgt voor een permanente oplossing. Daarnaast kunnen we adviseren over medicatie die haarverlies vertraagt en de algemene haargezondheid bevordert. Deze holistische aanpak garandeert niet alleen een volle haardos, maar ook een duurzaam herstel en een groter gevoel van eigenwaarde. Jouw kale hoofd is verleden tijd.

Innovatieve technieken en persoonlijke zorg

Bij Beauclinic combineren we de nieuwste technieken met persoonlijke aandacht. Onze specialisten zijn continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van haarherstel en passen deze toe in onze behandelingen. Dit betekent dat elke cliënt profiteert van de meest geavanceerde, maar ook meest passende behandelmogelijkheden.

haartransplantatie Arie Boomsma voor zijn kalende kruin

De haartransplantatie van Arie Boomsma

Stoor jij je aan haaruitval? Je bent niet de enige. Ook Arie Boomsma begon zich te ergeren aan zijn kalende kruin wanneer hij zichzelf vanuit behaalde hoeken op televisie zag. Na een prettige kennismaking besloot hij bij Beauclinic een haartransplantatie te ondergaan.

Lees verder

Gratis adviesgesprek

Ontdek vandaag nog hoe onze deskundige aanpak een blijvend verschil kan maken. Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek, dan kijken we samen welke oplossing het best bij jouw wensen en mogelijkheden past. Bij Beauclinic geloven we dat iedereen het recht heeft op een volle, gezonde haardos en het zelfvertrouwen dat daarbij hoort.

Dit vinden mensen ervan

×

Stel direct je vraag

Klik hieronder om WhatsApp te openen.

×