ArtikelenKapsels voor mannen met inhammen en dun haar

Kapsels voor mannen met inhammen en dun haar

Met het juiste kapsel creëer je, met of zelfs juist door inhammen, een frisse en trendy look. Wij zetten de beste kapsels voor mannen met inhammen (én dun haar) voor je op een rij!

Niet elke man krijgt in zijn leven met kaalheid te maken. Maar inhammen komen toch stiekem heel veel voor. En ook een terugtrekkende haargrens kan zorgen voor een onzeker gevoel over je uiterlijk. Ben je nog niet toe aan een haartransplantatie? Maar wil je wel graag goed voor de dag komen?

Kapsels voor inhammen en dun haar

 1. De Pompadour
  Laat de zijkant en achterkant van je haar lekker kort knippen en houd de lengte van het haar bovenop. Zo ziet ook dun haar er gelijk een stuk volumineuzer uit. Kam het haar bovenop op een nonchalante manier naar achter en zorg voor een strakke geschoren scheiding voor de echte ‘retro-look’. Het verbergt je inhammen niet direct, maar juist door gebruik te maken van de lijnen van je haargrens krijg je een super strak kapsel.
 2. De Crop
  Een typisch Engels kapsel voor mannen met inhammen is de Crop. Een kort kapsel met hoog opgeschoren zijkanten waarbij het haar bovenop naar voren wordt gestyled. Je kunt zelf kiezen hoe lang of kort je het kapsel wil maken, je inhammen verdwijnen in ieder geval als sneeuw voor de zon!
 3. De Messy Look
  Hou je niet zo van een strak kapsel? Dan is de messy look een alternatief om toch je inhammen te kunnen verbergen. Gooi je haar los (lang of halflang) en maak het een beetje ‘rommelig’ door er met je handen doorheen te gaan. Zo verberg je eenvoudig je inhammen. Deze stijl is vooral geschikt als je lekker dik haar hebt, dun haar gaat al snel hangen wat juist een averechts effect heeft.
 4. Gemillimeterd haar
  Soms moet je gewoon accepteren dat je haarlijn zich terug trekt en je haren dunner worden en er het beste van maken. De gemillimeterde look geeft je een stoere mannelijke uitstraling
  (denk aan Jason Statham!). Zeker in combinatie met een (stoppel)baardje steel je alsnog de show.

Meer manieren om haaruitval te camoufleren

Naast het juiste kapsel zijn er meer manieren om haaruitval te verbergen. Ook heb je opties om haaruitval tegen te gaan.

Permanente oplossing voor inhammen en dun haar?

Camouflage door het kiezen van een kapsel dat je inhammen verbergt lost het echte probleem natuurlijk niet op. Gelukkig bieden wij oplossingen in de vorm van haarverbetering of een haartransplantatie.

Kies voor Beauclinic

Bij Beauclinic maken we gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van haarverbetering. Een team van ervaren artsen staan voor je klaar.

Vragen of  een afspraak maken?

Het eerste adviesgesprek is altijd gratis. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak, dan kijken we samen naar hoe we jou het best kunnen helpen.

×

Stel direct je vraag

Klik hieronder om WhatsApp te openen.

×