ArtikelenKapseltrends najaar 2021

Kapseltrends najaar 2021

De nachten worden kouder en de dagen korter: de herfst is in aantocht! Met de komst van het nieuwe seizoen zien we ook weer nieuwe trends op het gebied van haar. In dit blog zoomen we in op de nieuwste kapseltrends voor dames én heren.

1. De Wolf Cut

Fout is goud, toch? De Wolf Cut is een trend die aan is komen waaien via TikTok en Instagram en we zowel bij mannen als vrouwen terugzien. Het is een combinatie tussen het matje (mullet) en de shag. Belangrijkste kenmerken: veel laagjes, robuuste stijl, een beetje fout en zeker out of the box! Je moet wel een beetje lef hebben voor de Wolf Cut, maar durf je de stap te zetten dan ben je absoluut on trend.

2. De Pony

De pony is eigenlijk al heel lang onder ons, en zal ook dit najaar nog wel even blijven. Alle soorten pony’s zijn toegestaan: kaarsrecht, rommelig of in de vorm van curtain bangs: it’s all good.

3. De golvende bob

Chique, vrouwelijk en heerlijk 70’s: het bobkapsel mag zeker niet ontbreken deze herfst en winter. We gaan de bob echter niet meer strak en stijl stylen, maar juist wat meer los en golvend. Hoef je in ieder geval niet meer elke ochtend met de stijltang in de weer.

4. De Buzz Cut

Wij vermoeden dan heel veel mannen blij zullen zijn met de Buzz Cut trend: het is namelijk een van de makkelijkste kapsels die er zijn. Buzz Cut betekent namelijk gewoon gemillimeterd haar. Er zijn verschillende varianten mogelijk: van de heel korte ‘shaven-look’ tot wat langer haar bovenop en kort geschoren zijkanten.

5. Lang haar, ook voor mannen

Lang, rommelig haar blijft zowel voor vrouwen als mannen ook dit najaar hip. De ‘Man Bun’ blijven we veel zien in het straatbeeld, meestal gecombineerd met een goed verzorgde baard.

6. Het Lil kleine kapsel

Lil kleine blijft een trendsetter met zijn looks. Het Lil Kleine kapsel kenmerkt zich door korte zijkanten en wat langer, naar voren gestyled haar bovenop. Dit kapsel wordt ook wel de Crop genoemd en is ideaal voor mannen die last hebben van inhammen.

Welk kapsel bij dunner wordend haar?

Heb je als man óf vrouw last van dunner wordend haar of (beginnende) kaalheid, dan zijn de meeste trendkapsels lastig te realiseren. Bij Beauclinic helpen we je graag bij het herstellen van je mooie volle haardos.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Het eerste adviesgesprek is altijd gratis. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak, dan kijken we samen naar hoe we jou het best kunnen helpen.

×

Stel direct je vraag

Klik hieronder om WhatsApp te openen.

×