ArtikelenKapseltrends voorjaar 2016

Kapseltrends voorjaar 2016

Nu de zon meer is gaan schijnen is het voorjaarsgevoel helemaal op zijn plaats. Met de komst van het nieuwe seizoen zijn er ook frisse, nieuwe trends op het gebied van haar. In deze blog tonen we dé heren en dames haarstijlen die we veel zullen gaan zien.

Heren

Nonchalant
Steeds vaker zien we dat mannen het haar wat losser dragen aan de bovenkant, het hoeft niet meer heel strak gekamd naar achteren. David Beckham was een van de eersten die werd gezien met de stijl. Even je handen door het haar halen? Dat kan zonder problemen.

Opgeschoren
De zijkanten en achterkant opgeschoren, ook wel undercut genoemd, blijft populair. Enkele jaren terug zagen we het steeds meer en ook dit jaar blijft dit een hit. Brad Pitt liet het ons zien in de film Fury, aan de zijkant opgeschoren en de bovenkant wat strakker naar achteren gekamd.

Knotjes
Mannen met lang haar, mannen met knotjes, dit verdwijnt voorlopig nog niet uit het straatbeeld. Alhoewel,de hoeveelheid knotjes die we zullen zien wel iets zal afnemen. Wel zien we vaker lang haar netjes naar achteren gedragen.

Baarden
Baarden blijven hot, ook in 2016. Het geeft een volwassen, stoere uitstraling en kan bij wat minder haar op het hoofd een mooie balans vormen. Alhoewel, te lange baarden worden weer getrimd. Wat begon als een trend bij hipsters, wordt nu gezichtshaar geaccepteerd ook in het zakenleven.

Dames

Sleek wet hair
In tegenstelling tot de heren, is het haar strak naar achteren kammen en met gel op zijn plaats houden helemaal de trend. De gel wordt alleen op de aanzet gebruikt voor een ‘sleek wet look’. Wereldsterren als Kim Kardashian en Gigi Hadid zijn groot fan van dit model.

Messy lob
De schaar erin! Maar niet te kort. Een bob is de trend, maar dan wel een lange bob, ofwel een lob. Glad stijlen hoeft niet, want het is juist modieus om het lichtelijk te laten golven, voor een wat rommeliger effect.

Vlechten
Een vlecht is niet alleen voor een melkmeisjes. Op de catwalks en social media zien we deze haarstijl volop. Twee vlechten van voor naar achter aan de zijkanten, zijn het meest geliefd onder de fashionista’s.

×

Stel direct je vraag

Klik hieronder om WhatsApp te openen.

×