ArtikelenLevenslang zekerheid op getransplanteerde haren, hoe zit dat?

Levenslang zekerheid op getransplanteerde haren, hoe zit dat?

Bij Beauclinic geven wij levenslange zekerheid op de getransplanteerde haren. Wij beloven hiermee dat alle door ons geïmplanteerde haren een leven lang meegaan.

Zo niet? Dan doen wij een gratis nabehandeling om het meest optimale resultaat te behalen. Mits medisch verantwoord natuurlijk.

Hoe werkt het?

Om je te overtuigen van de kwaliteit bij Beauclinic geven wij levenslang zekerheid op al onze haartransplantatie behandelingen. Zo zeker zijn wij van onze zaak. Waarom? Heel simpel. De zorgvuldige verplaatsing gaat haar voor haar, vanuit een gebied waar het haar nog in verhouding dik is. Vaak zijn dit de zijkanten en het achterhoofd. In deze zone zijn de haarzakjes niet gevoelig voor het hormoon DHT (dihydroxy-testosteron), welke de oorzaak is van mannelijke kaalheid (alopecia androgenetica). In principe gaan deze getransplanteerde haren net zo lang mee als de haren in het achterhoofd en de zijkanten, die ook nooit uitvallen. Dus op deze nieuwe haren geldt als het ware levenslange zekerheid. Omdat het resultaat blijvend is, zal de behandeling op die plaats niet om de vijf of tien jaar moeten worden herhaald. Een haartransplantatie is een investering voor de rest van je leven.

Medicatie

Heeft medicatie tegen haaruitval invloed op het behoud van de nieuwe geïmplanteerde haren? Het antwoord op deze vraag luidt: Nee. Medicatie als propecia of finasteride zal geen invloed hebben op de nieuwe haren die wij transplanteren. Zij zullen hierdoor niet minder snel uitvallen. Het gebruik hiervan is namelijk niet nodig voor deze haren, want zij zullen per definitie niet uitvallen. Wederom omdat zij afkomstig zijn uit ‘de krans’. In deze zone, aan de zijkant en achterkant van het hoofd, zijn de haren immuun voor (erfelijke) haaruitval. De haren uit dit gebied zullen deze eigenschap ook behouden op hun nieuwe plek. De medicatie heeft wel een positieve invloed op de reeds bestaande haren die uitvallen.

Ervaring

Dankzij zijn jarenlange ervaring en expertise kunnen wij deze levenslange zekerheid bieden.

Ben ik geschikt voor een haartransplantatie?

Dat is de vraag die wij voor je beantwoorden tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Neem contact op om een gratis afspraak in te plannen.

×

Stel direct je vraag

Klik hieronder om WhatsApp te openen.

×