LocatiesAmsterdam

Haartransplantatie Amsterdam

Denk je er over na om een haartransplantatie in Amsterdam te ondergaan? Beauclinic is dé expert in haartransplantaties. Met een centrale ligging is onze kliniek zeer gemakkelijk te bereiken vanuit Amsterdam.

Gratis adviesgesprek

1000+ klanten geven ons een 9,0!

Hoe werkt een haartransplantatie?

Bij een haartransplantatie worden er haarzakjes uit de zogenaamde haarkrans (donergebied) weggehaald en op minder goed behaarde plekken teruggeplaatst. Doordat de haren in de haarkrans een onderdeel zijn van de permanente lichaamsbeharing, blijven de getransplanteerde haren groeien.

Haartransplantatie techniek

Er zijn verschillende soorten haartransplantatie technieken. Bij Beauclinic maken we als enige kliniek in Nederland gebruik van het Vital Grow groeivloeistof. Het grote voordeel van deze techniek is dat de haren langer uit het lichaam bewaard kunnen worden en langer overleven. Doordat ze langer in tact blijven geeft de behandeling ook sneller resultaat.

Haartransplantatie Amsterdam resultaten

Benieuwd naar de resultaten van haartransplantaties die zijn uitgevoerd bij Beauclinic? De foto’s hieronder liegen er niet om!

Niet alleen haartransplantatie op het hoofd

Naast een haartransplantatie van de kruin of inhammen, is het ook mogelijk om je wenkbrauwen of baard op te vullen. Net zoals bij een haartransplantatie op het hoofd worden er bij een baard- en wenkbrauwtransplantatie de haren uit de haarkrans gehaald.

Waarom je haartransplantatie laten doen door een specialist van Beauclinic?

  • Levenslange zekerheid op je haartransplantatie
  • Centraal in Nederland, slechts een half uurtje rijden vanaf Amsterdam
  • Wij combineren als eerste kliniek in Nederland het Vital Grow groeivloeistof met een haartransplantatie. Door deze techniek worden de haarwortels beter intact gehouden.
  • Gratis nacontrole
  • Gehele behandeling door gespecialiseerde arts

Gratis adviesgesprek Amsterdam

Twijfel je nog over een haartransplantatie? Maak een vrijblijvende afspraak bij onze consultlocatie in Amsterdam, onze haarspecialisten geven je gratis advies op maat!

Regus Vinoly
Gustav Mahlerplein 2
1082 MA Amsterdam

085 – 303 1570
info@beauclinic.nl
Locatie in Google Maps

×

Stel direct je vraag

Klik hieronder om WhatsApp te openen.

×