LocatiesZoetermeer

Zoetermeer

Een haartransplantatie in Rotterdam ondergaan? Beauclinic is dé expert in haartransplantaties. Onze locatie in Zoetermeer is makkelijk te bereiken vanuit Rotterdam.

Gratis adviesgesprek

1000+ klanten geven ons een 9,0!

Haartransplantatie Zoetermeer

Denk je na over een haartransplantatie? Maar twijfel je hier nog te veel over? Voor een haartransplantatie in de buurt van Rotterdam ben je bij Beauclinic aan het juiste adres. Onze haarspecialisten zijn gespecialiseerd in haartransplantatie van haarlijn, kruin, inhammen, tussen de haren, wenkbrauwen en baard.

Haarkliniek bij Den Haag/Rotterdam

Beauclinic is een vooruitstrevende haarkliniek midden in de randstad. Als enige kliniek in Nederland combineren wij NC Technology met een haartransplantatie. Door deze technologie is het mogelijk om haarwortels beter intact te houden, wat uiteindelijk resulteert in een betere haargroei na de haartransplantatie. Een ander groot voordeel van onze haarkliniek is dat je levenslange garantie hebt op je haartransplantatie.

Persoonlijk en gratis adviesgesprek

Heb je vragen over een haartransplantatie en wat de mogelijkheden voor jou zijn? Maak dan een vrijblijvende afspraak in onze haarkliniek in Zoetermeer en ontvang persoonlijk advies.

085 – 303 1570
info@beauclinic.nl
Locatie in Google Maps

×

Stel direct je vraag

Klik hieronder om WhatsApp te openen.

×