ArtikelenMannenkapsels voor de zomer van 2022

Mannenkapsels voor de zomer van 2022

De dagen zijn alweer een stuk langer en we hopen op een heerlijke lange, warme zomer! De perfecte tijd voor een frisse nieuwe look. In dit blog ontdek je welke mannenkapsels in de zomer van 2022 hot zijn. Uiteraard houden we hierbij rekening met alle soorten haar, zodat ook jij jezelf een trendy zomerkapsel aan kunt meten!

1.  De Crop

Kort is absoluut de belangrijkste trend in de zomerkapsels voor heren. Lekker luchtig op hete dagen, super praktisch maar tóch stylish verantwoord: wat wil je als man nog meer? De Crop kenmerkt zich door hoog opgeschoren zijkanten en wat langer haar op de bovenkant. Dit wordt naar voren gedragen, vaak tot op het voorhoofd. Dit maakt de Crop een perfect kapsel voor het verbergen van inhammen!

2. De Kuif

Ook dit kapsel is kort aan de zijkanten en langer bovenop. Het verschil met de Crop is dat een Kuif een wat klassiekere uitstraling heeft en echt nooit uit de mode raakt. Het stylen van de perfecte Kuif kost wel elke dag wat tijd: je zult in de weer moeten met kam en föhn. 

3. De Fade Haircut

Bij de Crop en de Kuif zie je in de meeste gevallen een duidelijke scheiding tussen het opgeschoren gedeelte en het langere haar aan de bovenkant. Bij de Fade Haircut is deze scheiding minder abrupt: je haar wordt juist geleidelijk aan opgeschoren tot aan de kruin. Dit zorgt voor een mooie, natuurlijke look.

4. De Slick Back

We blijven nog even in de korte kapsels: ook de Slick Back is lekker fris en opgeschoren. Het grote verschil is dat je je haar bovenop strak naar achteren stylet in plaats van naar voren. Heb je last van dun haar rond je kruin? Met dit kapsel kun je kalende plekken heel goed camoufleren!

5. Lang haar

Ben je gezegend met een volle bos gezond en mooi haar? Dan mag je dit ook in de zomer van 2022 nog lekker laten zien. Lang haar en de ‘man bun’  zijn nog altijd een van de populairdere mannenkapsels in 2022 en zullen voorlopig zeker niet uit het straatbeeld verdwijnen. 

6. Krullen

Last but not least: krullen mogen weer gezien worden! Heb je krullend haar, dan hoef je dit niet meer te millimeteren om het in toom te houden: van kort tot (half)lang: een mooie bos krullen is, ook voor mannen, helemaal hot deze zomer. 

Wil je dolgraag een nieuw trendy kapsel, maar word je belemmerd door haaruitval? Laat Beauclinic je dan helpen. Door middel van een Receptor Haarverbetering behandeling of een haartransplantatie geven wij je je look én zelfvertrouwen weer terug. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Het eerste adviesgesprek is altijd gratis. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak, dan kijken we samen naar hoe we jou het best kunnen helpen.

×

Stel direct je vraag

Klik hieronder om WhatsApp te openen.

×