Medische oplossingen tegen haaruitval

Medische oplossingen tegen haaruitval

Een haartransplantatie als oplossing?

Een haartransplantatie wordt over het algemeen beschouwd als één van de meest effectieve opties om het haar te herstellen. Een relatief eenvoudige procedure zorgt ervoor dat het natuurlijke haar weer kan worden hersteld. Wanneer een haartransplantatie wordt uitgevoerd bij Beauclinic wordt er gebruik gemaakt van het aangepaste micrograft proces, hierbij creëren wij een naadloze overgang die net zo vloeiend is als de originele haarlijn. De resultaten zijn hierdoor volledig natuurlijk en er zijn geen verschillen te zien met het ‘eigen’ haar.

Tijdens een haartransplantatie worden gezonde haarfollikels (grafts) van één plek verplaatst naar het gebied waar de haren dun of kaal zijn als gevolg van het hormoon DHT. Bij een haartransplantatie kunnen enkele honderden tot enkele duizenden haarfollikels (grafts) worden verplaatst. Dit aantal is afhankelijk van hoeveelheid haar dat er beschikbaar is in het donorgebied en hoeveel haar er nodig is om de kalende gebieden te vullen. Elke haarfollikel die uit het donorgebied wordt gehaald, wordt zorgvuldig getransplanteerd in de hoofdhuid van het ontvangstgebied. Het nieuw getransplanteerde haar is zo geplaatst dat het de natuurlijke groei van de haarlijn volgt. Zo wordt een volledig natuurlijk ogend resultaat behaald.

Haartransplantatie als oplossing tegen haaruitval

Een permanente oplossing

Een haartransplantatie bij Beauclinic is permanent. Aangezien de getransplanteerde haren al resistent zijn tegen het DHT hormoon dat haaruitval veroorzaakt, zullen de getransplanteerde haren niet meer uitvallen. Afhankelijk van je haaruitval en het stadium van je kaalheid, kan onze arts het gebruik van de Minoxidil of op recept Propecia aanraden om te helpen niet-DHT resistente haren te behouden en te voorkomen dat je haar in de toekomst dunner wordt. Bovenstaande medicatie is als enige officieel geregistreerd tegen haaruitval.

Je natuurlijke haar voor een natuurlijke look

In tegenstelling tot de haarstukjes die niet exact overeenkomen met uw eigen haarkleur en type, ziet een haartransplantatie er volledig natuurlijk uit. Het is immers je eigen haar dat verhuist naar een nieuwe plek. Het is zeer belangrijk dat een bevoegde en zeer bekwame arts je haarfollikels (grafts) op een natuurlijk ogende wijze weer implanteert. Onze gekwalificeerde artsen zijn zeer gespecialiseerd in deze procedure. Hierdoor is het bijna onmogelijk om onderscheid te maken tussen een niet getransplanteerde haarlijn en een haarlijn die getransplanteerde is.

Haarverbetering

Haarverbetering is een behandeling die ervoor zorgt dat haaruitval wordt afgeremd of mogelijk helemaal wordt gestopt. In sommige gevallen wordt het haar zelfs aanmerkelijk dikker door de behandeling. Je kunt een Haarverbetering behandeling zien als een energiedrankje voor je haren.

Een Haarverbetering behandeling haalt de meest belangrijke stoffen (groeifactoren) uit het bloed en concentreert deze.

Je bloed bevat verschillende cellen en groeifactoren die essentieel zijn om wondgenezing te bevorderen. Deze geconcentreerde cellen worden weer aangebracht in de hoofdhuid waardoor de haarwortels worden geactiveerd. Haarwortels worden gezonder en je haar kan hierdoor herstellen.

Echt nieuw is een Haarverbetering niet. Haarverbetering behandelingen worden al vele jaren als effectieve medische behandeling op het gebied van sportgeneeskunde en orthopedie toegepast. Maar op het gebied van haargroei is het wel relatief nieuw. Vooral in Amerika wordt het al veel tegen haaruitval toegepast.

Ben ik geschikt voor een haartransplantatie?

Dat is de eerste vraag die wij beantwoorden tijdens een adviesgesprek. Niet iedereen is namelijk geschikt voor een haartransplantatie. Alleen als de haarkrans van goede kwaliteit is, is een haartransplantatie mogelijk. Daarnaast speelt het verwachtingspatroon en de grootte van het ontvangstgebied een grote rol bij een haartransplantatie.

Beauclinic-behandelkamer3
haartransplantatie behandeling
Beauclinic-behandelkamer3haartransplantatie behandeling

Resultaten haartransplantaties

Dit zijn een aantal resultaten die we hebben bereikt bij onze cliënten. Overtuig jezelf! Hier kun jij ook bij staan.

BeforeAfter
BeforeAfter
BeforeAfter
BeforeAfter

×

Stel direct je vraag

Klik hieronder om WhatsApp te openen.

×