ArtikelenOnderzoek wijst uit: wenkbrauwen zijn het meest opvallende kenmerk

Onderzoek wijst uit: wenkbrauwen zijn het meest opvallende kenmerk

Wenkbrauwen zijn essentieel voor het gezicht. Niet alleen vanwege de praktische functie om de ogen te beschermen tegen vuil, zweet en stof. Maar ook om expressie te geven, om de ogen meer te doen spreken.

Verschillende studies tonen dan ook aan dat wenkbrauwen het meest opvallende kenmerk zijn van een gezicht. Ze accentueren een bepaalde emotie, geven karakter en maken een persoon interessant. De vorm, de kleur, de dikte, alles heeft invloed op hoe je overkomt. Een goede paar wenkbrauwen zijn dus onmisbaar.

Volle wenkbrauwen

Helaas is niet iedereen geboren met een volle, sprekende wenkbrauwen. Ook zijn er verschillende redenen waarom wenkbrauwen door de jaren heen in hun volume zijn afgenomen. Bijvoorbeeld door ziekte, maar ook verdwijnen haartjes wanneer we ouder worden. Te veel geëpileerd ? Ook dan kunnen de haarzakjes zijn uitgeput en de haren niet meer teruggroeien.

Gemiddeld besteden vrouwen 10 tot 30 minuten per dag aan het creëren van perfecte wenkbrauwen met behulp van het epileren, een beetje wenkbrauwpoeder – of potlood, gels en pommades. Wenkbrauwextensions, semi-permanente make-up en het verven van de haartjes behoren ook tot de mogelijkheden ter verfraaiing van de wenkbrauwen.

Wenkbrauwtransplantatie

Bij Beauclinic bieden wij een permanente oplossing aan voor dé perfecte wenkbrauwen. Wij transplanteren haren naar de wenkbrauw, dit noemen wij wenkbrauwtransplantatie. Hierbij zullen wij de wenkbrauwen weer in alle glorie herstellen. Hoe vol en hoe breed ze worden, aan jou de keuze.

Tijdens een consult zullen wij de mogelijkheden en de resultaten bespreken. Gedurende de behandeling zullen de haren afkomstig zijn vanuit de haarkrans. De zone van en rondom de wenkbrauwen zullen worden verdoofd. Vervolgens worden de haren met veel precisie geïmplanteerd in de wenkbrauw. Hierbij wordt goed gelet op de groeirichting van de wenkbrauwen. Dit is verschillend per onderdeel en zeer bepalend voor het natuurlijke resultaat. Omdat de haren uit het hoofd afkomstig zijn, zullen deze stevig geworteld zijn en vol en jeugdig ogen. Zo nu en dan met een klein schaartje de nieuwe wenkbrauwharen die groeien bijwerken, en de perfecte wenkbrauw is van jou voor de rest van je leven! Je krijgt van ons namelijk levenslang zekerheid op de nieuwe haartjes.

Wil je meer weten over deze behandeling en de tarieven, lees hier meer of maak een afspraak met onze specialist.

×

Stel direct je vraag

Klik hieronder om WhatsApp te openen.

×