Over BeauclinicWaarom Beauclinic?

Waarom Beauclinic?

Het is belangrijk een kliniek te kiezen waar jij je goed bij voelt. Bij Beauclinic doen we meer dan haren transplanteren. Ontdek onze aanpak en denkwijze.

Jouw haarcoach

We gaan verder dan transplantaties. Als haarcoach helpen we je de beste keuzes te maken.

Eerlijk en realistisch

Met onderbouwd advies en realistische verwachtingen weet je waar je aan toe bent. Wel zo eerlijk.

Inclusief haarverbetering

We combineren haartransplantaties met een haarverbetering. Dit verbetert haargroei en remt uitval.

Een betere haartransplantatie

Bij Beauclinic kies je voor een kosteneffectieve behandeling. Onze kliniek is ontstaan met het idee dat een haartransplantatie beter kan. De naald waarmee we haren transplanteren staat hierin centraal. Deze brengt namelijk het beste van twee werelden samen:

  • onze naald is kleiner dan die van klinieken die grof te werk gaan en zodoende inleveren op kwaliteit;
  • onze naald is groter dan die van klinieken die zich beperken in het aantal te transplanteren haren en zodoende inleveren op kwantiteit.

Met deze middenweg realiseren we bij Beauclinic effectieve haartransplantaties. Een zorgvuldig resultaat dat jouw investering waard is.

haartransplantatie behandeling
haartransplantatie grafts

Zuiniger op je haren

Een goede transplantatietechniek alleen maakt nog geen goede behandeling. Wanneer je haren worden overgezet, krijgen ze een klap te verduren. Ze verliezen kwaliteit en belanden in een dip. Bij Beauclinic zetten we ons in om de klap zoveel mogelijk op te vangen, zodat je sneller van de behandeling herstelt. Dit doen we onder andere door als enige kliniek de getransplanteerde haarwortels in onze speciale Vital Grow groeivloeistof te leggen. Dit houdt de haren gezond totdat ze worden geïmplanteerd.   

We doen er nog een schep bovenop. Tegenwoordig combineren we onze haartransplantaties namelijk altijd met een haarverbetering. Deze haarbehandeling is als een energiedrank voor je haren, waardoor ze sneller herstellen na de transplantatie. 

Met het Vital Grow Technology én de haarverbetering minimaliseren we de klap van een haartransplantatie zodanig dat je eigenlijk niet meer van een dip spreekt. Beide technieken voeren we daarom standaard uit bij elke haartransplantatie.

Onderstaande grafiek visualiseert de tijdlijn van de haarkwaliteit. Doordat we zuinig zijn op jouw haren, geniet jij sneller van je nieuwe kapsel.

Jouw natuurlijke look

Bij Beauclinic besteden we ook veel aandacht aan het esthetische aspect van haartransplantatie. Net als bij een slechte knipbeurt is het mogelijk dat een haartransplantatie slecht op je wordt afgestemd. Dat komt onder andere doordat veel klinieken altijd dezelfde behandeling uitvoeren en dus geen rekening houden met jouw uiterlijk. Pas jij binnen die behandeling? Dan heb je geluk. Zo niet? Dan heb je pech en zit je met een (permanent!) probleem.

Bij Beauclinic doen we het anders. Wij stemmen de behandeling altijd volledig af op jou. In het voortraject bespreken en analyseren we jouw haarsituatie, waarbij we onder andere een natuurlijke haarlijn uitstippelen. Zo beloven we na de haartransplantatie een natuurlijke look die je terugbrengt naar je jongere jaren.

analyse voor de haartransplantatie

Eerlijk en realistisch

We weten dat je boven alles behoefte hebt aan eerlijkheid. Een haartransplantatie is een ingrijpend en kostbaar traject. Daarbij zijn de resultaten sterk afhankelijk van het donorgebied, je leeftijd, je huidige haaruitval en de haren die je in de toekomst nog verliest. Veel stof om over na te denken en te overwegen. Bij Beauclinic schetsen we je een eerlijk perspectief op basis van professionele analyses.

Tijdens het gratis adviesgesprek beoordelen we jouw situatie en delen we altijd realistische verwachtingen. Zo voorkomen we dat je achteraf (op de lange termijn) voor verrassingen komt te staan. Dat betekent soms dat we je verwachtingen moeten temperen, waar andere klinieken misschien te makkelijk met je meepraten. Door eerlijk en realistisch te communiceren, geloven we echter dat we jou het beste kunnen helpen.

Benieuwd hoe klanten ons werk ervaren? Bekijk dan de klantervaringen.

Meedenkend

Je bent niet elke dag bezig met haartransplantaties. Wij wel! Met duizenden uitgevoerde behandelingen en ervaren artsen hebben we veel kennis van haartransplantaties en alles wat daarbij komt kijken. Bij Beauclinic gebruiken we onze kennis om al je vragen te beantwoorden. Je staat daarbij in direct contact met onze artsen. Zij maken je ook bekend met zaken waar je nog niet aan hebt gedacht.

Cover voor
Cover voor

Proactief

Je kunt bij Beauclinic dus rekenen op proactieve begeleiding. Na de behandeling houden we ook contact om jouw resultaat en onze behandeling te evalueren. We zijn benieuwd naar de voortgang, maar nog belangrijker: hoe jij je er bij voelt. We blijven je adviseren over alles wat jou helpt het beste uit je kapsel te halen!

Levenslange zekerheid

We zijn overtuigd van onze kwaliteit. Met een Beauclinic-behandeling weet je zeker dat de getransplanteerde haren je leven lang zullen meegaan. Dit durven we met onze ervaring te beloven. Een haartransplantatie bij Beauclinic is een investering voor de rest van je leven. Mochten de geïmplanteerde haren toch niet je leven lang meegaan, dan doen wij, mits medisch verantwoordelijk, gratis een nabehandeling om het meest optimale resultaat te behalen.

Beauclinic is jouw haarcoach

Het is inmiddels duidelijk dat we bij Beauclinic meer doen dan haren transplanteren. Een goed resultaat vraagt om meer:

  • Niets minder dan de beste behandeling mogelijk
  • Bescherming van de getransplanteerde haarwortels
  • Afstemming van de behandeling op jouw uiterlijk
  • Eerlijke communicatie en realistische verwachtingen
  • Proactieve begeleiding en volledige duidelijkheid voor jou
  • Vertrouwen in de behandeling met levenslange zekerheid

Met deze combinatie van voordelen bieden we bij Beauclinic meer dan enkel een haartransplantatie. Wij zijn jouw haarcoach. Ons einddoel is dat jij je tevreden voelt over je haarsituatie. Een haartransplantatie is slechts een van de middelen die we daarbij inzetten. Benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Tijdens een adviesgesprek leggen we uit hoe we jou kunnen helpen. Dit gesprek is vrijblijvend en kost je niks.

Dit vinden anderen van Beauclinic

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar natuurlijk wil je ook van onafhankelijke partijen horen dat wij ons werk goed doen. Daarom heeft onze kliniek certificeringen die onze kwaliteit aantonen. Ook zijn al onze haartransplantatie artsen BIG-geregistreerd. Een BIG-registratie geeft duidelijkheid over de bevoegdheid van een zorgverlener. Je kunt dit eenvoudig controleren op de website van het BIG.

Ten slotte delen we graag de ervaringen van onze cliënten. Wist je ook dat enkele bekende Nederlanders een haartransplantatie hebben ondergaan bij Beauclinic?

haartransplantatie personeel

Resultaten haartransplantaties

We delen graag onze resultaten. Bekijk hoe we enkele van onze clienten hebben geholpen met een haartransplantatie.

BeforeAfter
BeforeAfter
BeforeAfter
BeforeAfter

×

Stel direct je vraag

Klik hieronder om WhatsApp te openen.

×