Vacature basisarts PRP Behandelingen

Vacature basisarts PRP Behandelingen

Wil jij ons team van artsen komen versterken? Heb je een service gerichte instelling? Dan komen wij heel graag in contact met jou!

Beauclinic is een kliniek gespecialiseerd in haartransplantatie en PRP behandelingen. Wij houden ons bezig met esthetische behandelingen waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Wij zijn een gedreven organisatie met klanten uit heel Nederland/Europa. Met een gepassioneerd team zijn we elke dag bezig om de verwachtingspatronen van klanten waar te maken.

In de kliniek zijn momenteel 3 artsen en 14 haartransplantatie assistenten werkzaam. Het team van Beauclinic bestaat verder uit de algemeen directeur, een coördinator kwaliteit, een office/HR manager, een consultant, een backoffice medewerkster en drie baliemedewerksters.

Door de groeiende vraag naar PRP-behandelingen, zoeken wij ter uitbreiding van ons team in Nieuwegein een parttime (basis)arts die het medisch team van artsen op de zaterdag komt versterken

Functieomschrijving

De opleiding tot PRP-arts wordt intern door Beauclinic verzorgd. Je werkzaamheden bestaan uit het gehele proces van een PRP-behandeling veelal na een haartransplantatie. Je geeft informatie en advies aan onze klanten tijdens de behandeling. Je houdt de voortgang van de haartransplantatie bij de klant in de gaten. 

Je voert een open en constructief overleg met de hoofdarts. Je hebt de eindverantwoordelijkheid in het hieruit resulterend (medische) beleid. Zowel in het pre-, per- als postoperatieve traject vorm je het aanspreekpunt en ben je coördinator van de volledige zorg rondom de cliënt. Je bent hiermee medisch verantwoordelijke in de kliniek tijdens de behandeling.

Na afronding van de interne opleiding binnen Beauclinic ben je in staat om PRP-behandelingen uit te voeren. Je bent daarbij tevens verantwoordelijk voor:

 • De kwaliteit van de voorafgaand aan de behandeling gestelde diagnose en informatievoorziening tijdens het consult inclusief de voor- en nazorg.
 • Het resultaat van de uitgevoerde behandelingen in termen van kwaliteit, veiligheid en cliënttevredenheid.
 • De kwaliteit en volledigheid van de verslaglegging van het totale behandelingsproces en overige administratie.

Functie-eisen

Je gaat aan de slag in een moderne kliniek en wij hechten grote waarde aan kwalitatief hoogwaardige behandelingen. Daarbij is de klant koning en dus is ook een persoonlijke en vriendelijke werksfeer belangrijk. Je draagt bij aan een toegewijd en professioneel team. Hiervoor vragen wij het volgende van jou:

 • Je beschikt over een academisch opleiding tot (basis)arts en een geldige BIG- registratie.
 • Je hebt een cliënt- en kwaliteitsgerichte werkhouding.
 • Je bent bereid tot het uiterste te gaan binnen de mogelijkheden om cliënten een behandelresultaat te geven waar ze tevreden mee zijn.
 • Je beheerst over alle kennis en de daarbij behorende richtlijnen t.a.v. de steriliteit in de behandelkamer en kunt deze ook toepassen.
 • Je bent in staat bij calamiteiten of onvoorziene situaties (bijvoorbeeld een allergische reactie bij een cliënt) adequaat en probleemoplossend te kunnen handelen.
 • Je bent in staat om op een klantvriendelijke manier informatie uit te wisselen met een cliënt. Je zorgt ervoor dat de cliënt een reële verwachting heeft van de voorgenomen ingreep en het hieruit voortvloeiende resultaat.
 • Je kunt goed in teamverband werken en hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Je hebt oog voor detail en beschikt over een uitstekende handvaardigheid en fijne motoriek.
 • Je bent stress bestendig, flexibel, zelfstandig, oplossingsgericht, betrouwbaar en discreet.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en het Engels in woord en geschrift.
 • Je bent beschikbaar op minimaal 2 zaterdagen per maand.

Ben jij een (basis)arts en herken jij jezelf in bovenstaande competenties en vaardigheden? Ben jij gemotiveerd een bijdrage te leveren aan het zelfvertrouwen van onze cliënten door het uitvoeren van haartransplantaties? En kun je een positieve verklaring omtrent gedrag (VOG) voorleggen? Dan is dit echt een baan voor jou!

Ons aanbod

Het betreft een parttime functie. De werkdag is op zaterdag van 8.30 uur – 17.00 uur.

We bieden een ruime dagvergoeding of salaris.

Interesse?

Stuur een sollicitatiebrief en CV via email door naar Ingrid Floor.