Vacature Haartransplantatie arts

Vacature Haartransplantatie arts

Wil jij ons team van artsen komen versterken? Heb je een service gerichte instelling? Dan komen wij heel graag in contact met jou!

Beauclinic is een kliniek gespecialiseerd in haartransplantaties. Wij houden ons bezig met esthetische behandelingen waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Als enige kliniek in Nederland combineren wij NC Technology met een haartransplantatie. Door toepassing van de NC Technology wordt het mogelijk om haarwortels beter intact te houden.

In de kliniek met 4 behandelkamers zijn momenteel 3 artsen en 10 haartransplantatie assistenten werkzaam. Het team van Beauclinic bestaat verder uit de algemeen directeur, een Office Manager, een consultant, een coördinator HR/Kwaliteit, een sales-secretaresse en balie medewerksters. Wij beschikken sinds januari 2019 over het ISO 9001:2015 kwaliteitskeurmerk.

Door de groeiende vraag naar onze behandelingen, zoeken wij ter uitbreiding van ons team in Nieuwegein een parttime (basis)arts die het medisch team van artsen en assistenten komt versterken.

Functieomschrijving

De opleiding tot haartransplantatie arts wordt intern door Beauclinic verzorgd. Je werkzaamheden bestaan uit het gehele proces van een haartransplantatie behandeling. Van het geven van informatie en advies tijdens een consult en het uitvoeren van de haartransplantatie behandeling in teamverband tot en met de laatste controle waarin je met cliënten het eindresultaat evalueert.
Je werkt nauw samen met de overige medewerkers van Beauclinic. De administratie medewerkers verzorgen o.a. de afspraken, de planning en beheren de cliëntendossiers. De haartransplantatie assistenten bieden assistentie en zorgen voor de cliënten op de behandeldag. Je geeft leiding samen met de teamleider aan het medisch behandelteam.

Je voert een open en constructief overleg met de haartransplantatie assistenten om samen tot een optimale en veilige behandeling van cliënten te komen. Je hebt de eindverantwoordelijkheid in het hieruit resulterend (medische) beleid. Zowel in het pre-, per- als postoperatieve traject vorm je het aanspreekpunt en ben je coördinator van de volledige zorg rondom de cliënt. Je bent hiermee medisch verantwoordelijke in de kliniek tijdens de behandeling.

Na afronding van de interne opleiding binnen Beauclinic ben je in staat om haartransplantaties in samenwerking met de haartransplantatie assistenten uit te voeren. Je bent daarbij  tevens verantwoordelijk voor:

 • De kwaliteit van de voorafgaand aan de behandeling gestelde diagnose en informatievoorziening tijdens het consult inclusief de voor- en nazorg.
 • Het resultaat van de uitgevoerde behandelingen in termen van kwaliteit, veiligheid en cliënttevredenheid.
 • De kwaliteit en volledigheid van de verslaglegging van het totale behandelingsproces en overige administratie.
 • De professionele ontwikkeling en begeleiding van de medewerkers van het medisch behandelteam.
 • De behaalde resultaten op medische gebied van de behandelde cliënten.
 • Een positieve bijdrage aan een goed werkklimaat binnen het medisch behandelteam.

Functie-eisen

Je gaat aan de slag in een moderne kliniek en wij hechten grote waarde aan kwalitatief hoogwaardige behandelingen. Daarbij is de cliënt koning en dus is ook een persoonlijke en vriendelijke werksfeer belangrijk. Je draagt bij aan een toegewijd en professioneel team. Hiervoor vragen wij het volgende van jou:

 • Je beschikt over een academisch opleiding tot basisarts en een geldige BIG- registratie.
 • Je hebt een cliënt- en kwaliteitsgerichte werkhouding.
 • Je bent bereid tot het uiterste te gaan binnen de mogelijkheden om cliënten een behandel-resultaat te geven waar ze tevreden mee zijn.
 • Je beheerst over alle kennis en de daarbij behorende richtlijnen t.a.v. de steriliteit in de behandelkamer en kunt deze ook toepassen.
 • Je bent in staat bij calamiteiten of onvoorziene situaties (bijvoorbeeld een allergische reactie bij een cliënt) adequaat en probleemoplossend te kunnen handelen.
 • Je bent in staat om op een cliëntvriendelijke manier informatie uit te wisselen met een cliënt. Je zorgt ervoor dat de cliënt een reële verwachting heeft van de voorgenomen ingreep en het hieruit voortvloeiende resultaat.
 • Je kunt goed in teamverband werken en hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Je hebt oog voor detail en beschikt over een uitstekende handvaardigheid en fijne motoriek.
 • Je bent stress bestendig, flexibel, zelfstandig, oplossingsgericht, betrouwbaar en discreet.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en het Engels in woord en geschrift.
 • Je bent minimaal één tot twee dagen per week beschikbaar.

Ben jij een arts en herken jij jezelf in bovenstaande competenties en vaardigheden? Ben jij gemotiveerd een bijdrage te leveren aan het zelfvertrouwen van onze cliënten door het uitvoeren van haartransplantaties? En kun je een positieve verklaring omtrent gedrag (VOG) voorleggen? Dan is dit echt een baan voor jou!

Ons aanbod

Het betreft een parttime functie waarvan de dagen in overleg ingevuld kunnen worden (1-3 dagen). De werkdagen zijn van 07:15 – 18:00u, zonder nacht- en weekenddiensten. We bieden een ruime dagvergoeding of salaris.

Interesse?

Stuur een sollicitatiebrief en CV via email door naar Ingrid Floor.

×

Stel direct je vraag

Klik hieronder om WhatsApp te openen.

×