Vlogs

Haartransplantatie video's

Een haartransplantatie is een effectieve optie om je haar te herstellen. Samen met de arts bepaal je hoe jij je haar wilt hebben. Ontdek de persoonlijke verhalen van Rico of Amber. Beiden tevreden cliënten die je in een vlog vertellen over hun ervaring bij Beauclinic.

De haartransplantatie van Rico

Rico was best zenuwachtig, vooral omdat hij al heel lang uit keek naar zijn haartransplantatie. Hij wist precies wat er ging gebeuren, dus over de transplantatie zelf had hij weinig zenuwen. Luister naar zijn persoonlijke toelichting in deel 1 van zijn vlogreeks en zie hoe zijn nieuwe haarlijn wordt getekend, zijn hoofd wordt kaalgeschoren en uiteraard de behandeling. Bekijk hier deel 2 en deel 3 van zijn vlogs.

Amber over haar behandeling

De voor en na foto’s waren overtuigend voor Amber om te kiezen voor Beauclinic. Zo doet iedereen zijn of haar onderzoek voordat de knoop wordt doorgehakt bij wie een haartransplantatie behandeling wordt gedaan. In haar vlogs komen ook haar voor en na beelden voorbij. De haarlijnverlaging zie je in deel 2 en haar eerste week na de transplantatie zie je in deel 3.

Meer video’s

Er zijn nog eens 30+ video’s over ervaringen van cliënten op ons YouTube-kanaal te vinden.

×

Stel direct je vraag

Klik hieronder om WhatsApp te openen.

×