ArtikelenWenkbrauwen opvullen: 4 populaire methodes

Wenkbrauwen opvullen: 4 populaire methodes

Wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van je gezicht. Het opvullen van je wenkbrauwen kan op verschillende manieren, wij lichten er 4 voor je uit.

Wenkbrauwen dragen bij aan een verzorgde look, uitstraling en het karakter van je gezicht. Helaas zijn niet alle vrouwen gezegend met mooi gevormde en volle wenkbrauwen. Gelukkig is hier vrij simpel iets aan te doen. Het (laten) opvullen van je wenkbrauwen kan op verschillende manieren, ieder met een eigen resultaat. Wij lichten er in dit blog 4 voor je uit. Kies zelf welke methode het best bij jou past!

Wenkbrauwen tijdelijk opvullen

Wenkbrauwen opvullen met potlood

Ben je iets te enthousiast geweest met epileren, of heb je van nature niet heel volle wenkbrauwen? De eenvoudigste manier om je wenkbrauwen snel op te vullen is door middel van een wenkbrauwpotlood. Het natuurlijkste effect creëer je door wat haartjes bij te tekenen tussen de echte haartjes. Zorg dat je de natuurlijke vorm van je wenkbrauwen blijft volgen en niet ‘bij tekent’ met het potlood. Gebruik als je klaar bent het borsteltje om je wenkbrauwen een mooie ombre-look te geven. Kies een kleur wenkbrauwpotlood gelijk aan jouw eigen haarkleur, of net een tint donkerder voor een dramatischer effect.

Wenkbrauwen opvullen met poeder

Een andere populaire manier om je wenkbrauwen op te vullen is met poeder. Dit geeft een mooi zacht resultaat en is vooral geschikt voor het opvullen van je wenkbrauwen zonder deze van vorm te veranderen. Gebruik een speciaal wenkbrauwenkwastje, hiermee kun je het poeder in subtiele hoeveelheid op je wenkbrauwen aanbrengen. Wenkbrauwpoeder vervaagt vrij snel. Om het beter te fixeren kun je een wenkbrauwgel gebruiken.

Wenkbrauwen permanent opvullen

Zelf je wenkbrauwen opvullen zorgt vaak al voor een goed resultaat, maar het is natuurlijk wel tijdelijk van aard. Ben je het zat om hier elke dag opnieuw mee aan de slag te moeten? Dan is het permanent laten opvullen van je wenkbrauwen een goed alternatief.

Wenkbrauwen inschaduwen

Een van de manieren om voor langere tijd mooie wenkbrauwen te creëren is door middel van permanente make-up. Wenkbrauwen inschaduwen, ook wel ‘powder brows’ genoemd, is een opkomende trend. Powder brows hebben de zachte uitstraling van gepoederde wenkbrauwen, maar vervagen uiteraard niet. Ook het shapen van je wenkbrauwen kan prima met deze techniek. Powder brows gaan gemiddeld 1,5 jaar mee.

Wenkbrauwen opvullen met haar

Het beste en meest natuurlijke resultaat krijg je door je wenkbrauwen op te vullen met echt haar. Dit is een uitermate doeltreffende techniek als je, door littekens, ziekte of veelvuldig epileren, nauwelijks meer eigen haartjes in je wenkbrauw hebt. Een wenkbrauwtransplantatie is ook de enige methode die écht permanent is. De specialisten van Beauclinic zijn experts in het herstellen en op een natuurlijke wijze opvullen van je wenkbrauwen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees meer over onze wenkbrauwtransplantaties of neem contact op voor het plannen van een vrijblijvend intake gesprek.

×

Stel direct je vraag

Klik hieronder om WhatsApp te openen.

×